Behov for nye makroøkonomiske modeller

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelMod strømmen - en stridsmand fylder 70 : Ef Festskrift til Jesper Jespersen
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2019
StatusUdgivet - 2019

Byrialsen, M. R., & Raza, H. (2019). Behov for nye makroøkonomiske modeller. I Mod strømmen - en stridsmand fylder 70: Ef Festskrift til Jesper Jespersen Aalborg Universitetsforlag.
Byrialsen, Mikael Randrup ; Raza, Hamid. / Behov for nye makroøkonomiske modeller. Mod strømmen - en stridsmand fylder 70: Ef Festskrift til Jesper Jespersen. Aalborg Universitetsforlag, 2019.
@inbook{c0688c58ed0e45578dbf5761bf355cc5,
title = "Behov for nye makro{\o}konomiske modeller",
author = "Byrialsen, {Mikael Randrup} and Hamid Raza",
year = "2019",
booktitle = "Mod str{\o}mmen - en stridsmand fylder 70",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Byrialsen, MR & Raza, H 2019, Behov for nye makroøkonomiske modeller. i Mod strømmen - en stridsmand fylder 70: Ef Festskrift til Jesper Jespersen. Aalborg Universitetsforlag.

Behov for nye makroøkonomiske modeller. / Byrialsen, Mikael Randrup; Raza, Hamid.

TY - CHAP

T1 - Behov for nye makroøkonomiske modeller

AU - Byrialsen, Mikael Randrup

AU - Raza, Hamid