Beregning af dagslys i bygninger

Jens Christoffersen, Kjeld Johnsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Denne By og Byg anvisning giver vejledning om de dagslysberegninger, der er nødvendige for en vellykket dagslysprojektering. Beregningsmetoderne kan anvendes til at eftervise, om de danske myndigheders krav til dagslystilgang og belysningsforhold er opfyldt. Anvisningen henvender sig primært til projekterende ingeniører og er et supplement til andre projekteringsvejledninger og -værktøjer.
Bidragets oversatte titelCalculation and simulation of daylighting in buildings
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider88
ISBN (Trykt)8756311451
StatusUdgivet - 2002
NavnBy og Byg Anvisning
Nummer203
ISSN0106-6757

Emneord

  • dagslys
  • lyslære
  • belysningsteknik
  • projektering
  • beregningsværktøjer
  • daylight
  • optics
  • lighting technology
  • design

Citer dette

Christoffersen, J., & Johnsen, K. (2002). Beregning af dagslys i bygninger. Hørsholm: SBI forlag. By og Byg Anvisning, Nr. 203
Christoffersen, Jens ; Johnsen, Kjeld. / Beregning af dagslys i bygninger. Hørsholm : SBI forlag, 2002. 88 s. (By og Byg Anvisning; Nr. 203).
@book{1166d100165e11dca5a4000ea68e967b,
title = "Beregning af dagslys i bygninger",
abstract = "Denne By og Byg anvisning giver vejledning om de dagslysberegninger, der er n{\o}dvendige for en vellykket dagslysprojektering. Beregningsmetoderne kan anvendes til at eftervise, om de danske myndigheders krav til dagslystilgang og belysningsforhold er opfyldt. Anvisningen henvender sig prim{\ae}rt til projekterende ingeni{\o}rer og er et supplement til andre projekteringsvejledninger og -v{\ae}rkt{\o}jer.",
keywords = "dagslys, lysl{\ae}re, belysningsteknik, projektering, beregningsv{\ae}rkt{\o}jer, daylight, optics, lighting technology, design",
author = "Jens Christoffersen and Kjeld Johnsen",
year = "2002",
language = "Dansk",
isbn = "8756311451",
publisher = "SBI forlag",

}

Christoffersen, J & Johnsen, K 2002, Beregning af dagslys i bygninger. By og Byg Anvisning, nr. 203, SBI forlag, Hørsholm.

Beregning af dagslys i bygninger. / Christoffersen, Jens; Johnsen, Kjeld.

Hørsholm : SBI forlag, 2002. 88 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Beregning af dagslys i bygninger

AU - Christoffersen, Jens

AU - Johnsen, Kjeld

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Denne By og Byg anvisning giver vejledning om de dagslysberegninger, der er nødvendige for en vellykket dagslysprojektering. Beregningsmetoderne kan anvendes til at eftervise, om de danske myndigheders krav til dagslystilgang og belysningsforhold er opfyldt. Anvisningen henvender sig primært til projekterende ingeniører og er et supplement til andre projekteringsvejledninger og -værktøjer.

AB - Denne By og Byg anvisning giver vejledning om de dagslysberegninger, der er nødvendige for en vellykket dagslysprojektering. Beregningsmetoderne kan anvendes til at eftervise, om de danske myndigheders krav til dagslystilgang og belysningsforhold er opfyldt. Anvisningen henvender sig primært til projekterende ingeniører og er et supplement til andre projekteringsvejledninger og -værktøjer.

KW - dagslys

KW - lyslære

KW - belysningsteknik

KW - projektering

KW - beregningsværktøjer

KW - daylight

KW - optics

KW - lighting technology

KW - design

M3 - Bog

SN - 8756311451

BT - Beregning af dagslys i bygninger

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Christoffersen J, Johnsen K. Beregning af dagslys i bygninger. Hørsholm: SBI forlag, 2002. 88 s. (By og Byg Anvisning; Nr. 203).