Bidragets oversatte titel: Beslutningsprocesser og fagligt ansvar i komplekse borger sager. : Et interaktionistisk perspektiv på tværfaglig teamarebjde i socialt arbejde.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

76 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-109-5
StatusUdgivet - 2017
NavnPh.d.-serien for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2246-1256

Bibliografisk note

PhD supervisor:
Associate Prof. Dorte Caswell, Aalborg University

Assistant PhD supervisor:
Prof. Srikant Sarangi, Aalborg University

Jensen, Tanja Dall. / Decision-making and Professional Responsibility in Complex Client Cases : an interactional perspective on interprofessional team work in a social work setting. Aalborg Universitetsforlag, 2017. 235 s. (Ph.d.-serien for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{a614e88b87c340fbba3c821a46f2d52a,
title = "Decision-making and Professional Responsibility in Complex Client Cases: an interactional perspective on interprofessional team work in a social work setting",
author = "Jensen, {Tanja Dall}",
note = "PhD supervisor: Associate Prof. Dorte Caswell, Aalborg University Assistant PhD supervisor: Prof. Srikant Sarangi, Aalborg University",
year = "2017",
language = "English",
series = "Ph.d.-serien for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Decision-making and Professional Responsibility in Complex Client Cases : an interactional perspective on interprofessional team work in a social work setting. / Jensen, Tanja Dall.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Decision-making and Professional Responsibility in Complex Client Cases

T2 - an interactional perspective on interprofessional team work in a social work setting

AU - Jensen, Tanja Dall

N1 - PhD supervisor: Associate Prof. Dorte Caswell, Aalborg University Assistant PhD supervisor: Prof. Srikant Sarangi, Aalborg University

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Ph.d.-serien for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet

BT - Decision-making and Professional Responsibility in Complex Client Cases

PB - Aalborg Universitetsforlag

Jensen TD. Decision-making and Professional Responsibility in Complex Client Cases: an interactional perspective on interprofessional team work in a social work setting. Aalborg Universitetsforlag, 2017. 235 s. (Ph.d.-serien for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).