Betons Brudenergi: Maskine tol G_F-Forsøg

Jens Kristian Jehrbo Jensen

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  33 Downloads (Pure)

  Resumé

  I denne rapport beskrives den maskine, der anvendes til bestemmelse af betons brudenergi. En betonbjælke med kærv belastes, og samhørende værdier mellem kraft og deformation måles. Disse værdier danner grundlaget for beregning af betonens brudenergi udtrykt som en GF -værdi (kN ·m) svarende til et areal under den optegnede kurve. Teorien er opstillet af Hillerborg (1), og RI LEM ( 4) har givet forslag til maskinens opbygning. Maskinen er i sin første udgave fremstillet af medarbejdere ved laboratoriet for bærende konstruktioner. Der er løbende sket ændringer, således at der nu kan afprøves flere forskellige bjælkestørrelser. Der er udarbejdet et sæt tegninger til maskinen af teknisk assistent Poul Skørbæk, og rapporten er renskrevet af overassistent Tove Jensen, begge fra Instituttet for Bygningsteknik.
  Tak for en god indsats!
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedAalborg
  ForlagInstitut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet
  Antal sider27
  StatusUdgivet - 1989
  NavnR/
  Nummer8921
  ISSN0902-7513

  Emneord

  • Brudenergi
  • GF-værdi

  Citer dette

  Jensen, J. K. J. (1989). Betons Brudenergi: Maskine tol G_F-Forsøg. Aalborg: Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet. R/, Nr. 8921
  Jensen, Jens Kristian Jehrbo. / Betons Brudenergi: Maskine tol G_F-Forsøg. Aalborg : Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet, 1989. 27 s. (R/; Nr. 8921).
  @book{14e0622fc226441a8f1aaf65fb24f426,
  title = "Betons Brudenergi: Maskine tol G_F-Fors{\o}g",
  abstract = "I denne rapport beskrives den maskine, der anvendes til bestemmelse af betons brudenergi. En betonbj{\ae}lke med k{\ae}rv belastes, og samh{\o}rende v{\ae}rdier mellem kraft og deformation m{\aa}les. Disse v{\ae}rdier danner grundlaget for beregning af betonens brudenergi udtrykt som en GF -v{\ae}rdi (kN ·m) svarende til et areal under den optegnede kurve. Teorien er opstillet af Hillerborg (1), og RI LEM ( 4) har givet forslag til maskinens opbygning. Maskinen er i sin f{\o}rste udgave fremstillet af medarbejdere ved laboratoriet for b{\ae}rende konstruktioner. Der er l{\o}bende sket {\ae}ndringer, s{\aa}ledes at der nu kan afpr{\o}ves flere forskellige bj{\ae}lkest{\o}rrelser. Der er udarbejdet et s{\ae}t tegninger til maskinen af teknisk assistent Poul Sk{\o}rb{\ae}k, og rapporten er renskrevet af overassistent Tove Jensen, begge fra Instituttet for Bygningsteknik.Tak for en god indsats!",
  keywords = "Brudenergi, GF-v{\ae}rdi",
  author = "Jensen, {Jens Kristian Jehrbo}",
  year = "1989",
  language = "Dansk",
  series = "R/",
  publisher = "Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet",
  number = "8921",

  }

  Jensen, JKJ 1989, Betons Brudenergi: Maskine tol G_F-Forsøg. R/, nr. 8921, Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet, Aalborg.

  Betons Brudenergi: Maskine tol G_F-Forsøg. / Jensen, Jens Kristian Jehrbo.

  Aalborg : Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet, 1989. 27 s. (R/; Nr. 8921).

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  TY - RPRT

  T1 - Betons Brudenergi: Maskine tol G_F-Forsøg

  AU - Jensen, Jens Kristian Jehrbo

  PY - 1989

  Y1 - 1989

  N2 - I denne rapport beskrives den maskine, der anvendes til bestemmelse af betons brudenergi. En betonbjælke med kærv belastes, og samhørende værdier mellem kraft og deformation måles. Disse værdier danner grundlaget for beregning af betonens brudenergi udtrykt som en GF -værdi (kN ·m) svarende til et areal under den optegnede kurve. Teorien er opstillet af Hillerborg (1), og RI LEM ( 4) har givet forslag til maskinens opbygning. Maskinen er i sin første udgave fremstillet af medarbejdere ved laboratoriet for bærende konstruktioner. Der er løbende sket ændringer, således at der nu kan afprøves flere forskellige bjælkestørrelser. Der er udarbejdet et sæt tegninger til maskinen af teknisk assistent Poul Skørbæk, og rapporten er renskrevet af overassistent Tove Jensen, begge fra Instituttet for Bygningsteknik.Tak for en god indsats!

  AB - I denne rapport beskrives den maskine, der anvendes til bestemmelse af betons brudenergi. En betonbjælke med kærv belastes, og samhørende værdier mellem kraft og deformation måles. Disse værdier danner grundlaget for beregning af betonens brudenergi udtrykt som en GF -værdi (kN ·m) svarende til et areal under den optegnede kurve. Teorien er opstillet af Hillerborg (1), og RI LEM ( 4) har givet forslag til maskinens opbygning. Maskinen er i sin første udgave fremstillet af medarbejdere ved laboratoriet for bærende konstruktioner. Der er løbende sket ændringer, således at der nu kan afprøves flere forskellige bjælkestørrelser. Der er udarbejdet et sæt tegninger til maskinen af teknisk assistent Poul Skørbæk, og rapporten er renskrevet af overassistent Tove Jensen, begge fra Instituttet for Bygningsteknik.Tak for en god indsats!

  KW - Brudenergi

  KW - GF-værdi

  M3 - Rapport

  T3 - R/

  BT - Betons Brudenergi: Maskine tol G_F-Forsøg

  PB - Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet

  CY - Aalborg

  ER -

  Jensen JKJ. Betons Brudenergi: Maskine tol G_F-Forsøg. Aalborg: Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet, 1989. 27 s. (R/; Nr. 8921).