Beyond the brain to practice

Contextualizing memory and learning

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingForord/Indledning/efterskriftForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelMemory practices and learning : Interactional, institutional and sociocultural perspectives
ForlagInformation Age Publishing
Publikationsdato2017
Sideri-iv
ISBN (Trykt)9781681236209
StatusUdgivet - 2017
NavnAdvances in Cultural Psychology: Constructing Human Development

Valsiner, J. (2017). Beyond the brain to practice: Contextualizing memory and learning. I Memory practices and learning: Interactional, institutional and sociocultural perspectives (s. i-iv). Information Age Publishing. Advances in Cultural Psychology: Constructing Human Development
Valsiner, Jaan. / Beyond the brain to practice : Contextualizing memory and learning. Memory practices and learning: Interactional, institutional and sociocultural perspectives . Information Age Publishing, 2017. s. i-iv (Advances in Cultural Psychology: Constructing Human Development).
@inbook{6a9f300963eb4b49a1fa0a2555b94ec1,
title = "Beyond the brain to practice: Contextualizing memory and learning",
author = "Jaan Valsiner",
year = "2017",
language = "English",
isbn = "9781681236209",
pages = "i--iv",
booktitle = "Memory practices and learning",
publisher = "Information Age Publishing",
address = "United States",

Valsiner, J 2017, Beyond the brain to practice: Contextualizing memory and learning. i Memory practices and learning: Interactional, institutional and sociocultural perspectives . Information Age Publishing, Advances in Cultural Psychology: Constructing Human Development, s. i-iv.

Beyond the brain to practice : Contextualizing memory and learning. / Valsiner, Jaan.

TY - GEN

T1 - Beyond the brain to practice

T2 - Contextualizing memory and learning

AU - Valsiner, Jaan

PY - 2017

Y1 - 2017

UR - http://www.infoagepub.com/products/Memory-Practices-and-Learning

M3 - Preface/Introduction/postscript

SN - 9781681236209

SP - i-iv

BT - Memory practices and learning

PB - Information Age Publishing

Valsiner J. Beyond the brain to practice: Contextualizing memory and learning. I Memory practices and learning: Interactional, institutional and sociocultural perspectives . Information Age Publishing. 2017. s. i-iv. (Advances in Cultural Psychology: Constructing Human Development).