Biddrag til Gastronomisk leksikon; artikler vedr. køkkenteknologi og køkkenindretning

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

Abstrakt

Artikler i værket Gastronomisk leksikon, som udgives af det danske gastronomiske akademi, vedrørende køkkenteknologi og køkkenindretning.
OriginalsprogDansk
TitelGastronomisk leksikon
RedaktørerCarl Th. Pedersen, Jørgen Fakstorp
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagNyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Publikationsdato2010
Udgave2
ISBN (Trykt)978-87-17-04043-4
StatusUdgivet - 2010

Emneord

  • Gastronomisk leksikon

Citationsformater

Fisker, A. M. (2010). Biddrag til Gastronomisk leksikon; artikler vedr. køkkenteknologi og køkkenindretning. I C. Th. Pedersen, & J. Fakstorp (red.), Gastronomisk leksikon (2 udg.). Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.