Claus Skaanning

NavnR : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet
NummerR97-5005
ISSN1397-8640

Skaanning, C. (1997). Blocking Gibbs Sampling for Inference in Large and Complex Bayesian Networks with Applications in Genetics. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, Nr. R97-5005
Skaanning, Claus. / Blocking Gibbs Sampling for Inference in Large and Complex Bayesian Networks with Applications in Genetics. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1997. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R97-5005).
@book{5871b530003311dab4d5000ea68e967b,
title = "Blocking Gibbs Sampling for Inference in Large and Complex Bayesian Networks with Applications in Genetics",
author = "Claus Skaanning",
year = "1997",
language = "English",
series = "R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet",
number = "R97-5005",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Skaanning, C 1997, Blocking Gibbs Sampling for Inference in Large and Complex Bayesian Networks with Applications in Genetics. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, nr. R97-5005, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Blocking Gibbs Sampling for Inference in Large and Complex Bayesian Networks with Applications in Genetics. / Skaanning, Claus.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Blocking Gibbs Sampling for Inference in Large and Complex Bayesian Networks with Applications in Genetics

AU - Skaanning, Claus

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Book

T3 - R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

BT - Blocking Gibbs Sampling for Inference in Large and Complex Bayesian Networks with Applications in Genetics

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Skaanning C. Blocking Gibbs Sampling for Inference in Large and Complex Bayesian Networks with Applications in Genetics. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1997. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R97-5005).