Blocking Gibbs Sampling for Linkage Analysis in Large Pedigrees with many Loops

NavnR : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet
NummerR96-2048
ISSN0908-1216

Skaanning, C., & Kong, A. (1996). Blocking Gibbs Sampling for Linkage Analysis in Large Pedigrees with many Loops. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, Nr. R96-2048
Skaanning, Claus ; Kong, A. / Blocking Gibbs Sampling for Linkage Analysis in Large Pedigrees with many Loops. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1996. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R96-2048).
@book{58b526d0003311dab4d5000ea68e967b,
title = "Blocking Gibbs Sampling for Linkage Analysis in Large Pedigrees with many Loops",
author = "Claus Skaanning and A. Kong",
year = "1996",
language = "English",
series = "R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet",
number = "R96-2048",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Skaanning, C & Kong, A 1996, Blocking Gibbs Sampling for Linkage Analysis in Large Pedigrees with many Loops. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, nr. R96-2048, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Blocking Gibbs Sampling for Linkage Analysis in Large Pedigrees with many Loops. / Skaanning, Claus; Kong, A.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Blocking Gibbs Sampling for Linkage Analysis in Large Pedigrees with many Loops

AU - Skaanning, Claus

AU - Kong, A.

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Book

T3 - R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

BT - Blocking Gibbs Sampling for Linkage Analysis in Large Pedigrees with many Loops

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Skaanning C, Kong A. Blocking Gibbs Sampling for Linkage Analysis in Large Pedigrees with many Loops. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1996. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R96-2048).