Body Perception Importance for Wellbeing Design

Bente Dahl Thomsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

Abstrakt

Træning af den kropslig modtagelighed og sensibilitet er mere eller mindre fraværende i universiteternes design undervisning, dette er et problem i forhold til velvære design som netop beror på at alle mennesket sanser stimuleres på en positiv eller varieret måde. Formidlingen af kroppens erkendelse kan støttes ved hjælp af triangulær metoden, der basere på tegningens nonverbale sprog. Undersøgelsen afslører at design undervisningen kan tage ved lære af de gode erfaringer på Billeskolen med at genetablering kropsbegribelsen og med at udvikle den begrebsdannelse som muliggør transformation af det nonverbale sprog til et verbalt sprog.
OriginalsprogEngelsk
TitelTHE 14th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND PRODUCT DESIGN EDUCATION : Design education for future wellbeing
UdgivelsesstedUK
ForlagDesign Society