BOLIG+ Energineutrale etageboliger: Måling og evaluering

• evaluering
  • indeklima
  • energiforbrug

Jensen, S. Ø., Wittchen, K. B., & Knudsen, H. N. (2018). BOLIG+ Energineutrale etageboliger: Måling og evaluering. København: Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet. SBI-rapport, Nr. 12, Bind. 2018
Jensen, Søren Østergaard ; Wittchen, Kim Bjarne ; Knudsen, Henrik N. / BOLIG+ Energineutrale etageboliger : Måling og evaluering. København : Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet, 2018. 140 s. (SBI-rapport; Nr. 12, Bind 2018).
@book{0ddd363290b1424680a9c53112a2cce9,
title = "BOLIG+ Energineutrale etageboliger: M{\aa}ling og evaluering",
abstract = "I rapporten evalueres, hvorvidt BOLIG+ i S{\o}borg lever op til m{\aa}let om at v{\ae}re Danmarks f{\o}rste reelt energineutrale etageboligbyggeri. Evalueringen bygger p{\aa} m{\aa}linger af energi og indeklima i bygningen gennem halvandet {\aa}r samt interview af beboerne. Desuden vurderes, om det projekterede energibehov er sammenligneligt med det m{\aa}lte energiforbrug.Rapporten er afslutningen p{\aa} en lang udvikling og realisering af BOLIG+ konceptet, som startede under Energy Camp 2005.",
keywords = "energineutralt byggeri, etageboliger, M{\aa}linger, evaluering, indeklima, energiforbrug",
author = "Jensen, {S{\o}ren {\O}stergaard} and Wittchen, {Kim Bjarne} and Knudsen, {Henrik N.}",
year = "2018",
month = "12",
series = "SBI-rapport",
number = "12",
publisher = "Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet",

Jensen, SØ, Wittchen, KB & Knudsen, HN 2018, BOLIG+ Energineutrale etageboliger: Måling og evaluering. SBI-rapport, nr. 12, bind 2018, Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet, København.

BOLIG+ Energineutrale etageboliger : Måling og evaluering. / Jensen, Søren Østergaard; Wittchen, Kim Bjarne; Knudsen, Henrik N.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - BOLIG+ Energineutrale etageboliger

T2 - Måling og evaluering

AU - Jensen, Søren Østergaard

AU - Wittchen, Kim Bjarne

AU - Knudsen, Henrik N.

PY - 2018/12

Y1 - 2018/12

N2 - I rapporten evalueres, hvorvidt BOLIG+ i Søborg lever op til målet om at være Danmarks første reelt energineutrale etageboligbyggeri. Evalueringen bygger på målinger af energi og indeklima i bygningen gennem halvandet år samt interview af beboerne. Desuden vurderes, om det projekterede energibehov er sammenligneligt med det målte energiforbrug.Rapporten er afslutningen på en lang udvikling og realisering af BOLIG+ konceptet, som startede under Energy Camp 2005.

AB - I rapporten evalueres, hvorvidt BOLIG+ i Søborg lever op til målet om at være Danmarks første reelt energineutrale etageboligbyggeri. Evalueringen bygger på målinger af energi og indeklima i bygningen gennem halvandet år samt interview af beboerne. Desuden vurderes, om det projekterede energibehov er sammenligneligt med det målte energiforbrug.Rapporten er afslutningen på en lang udvikling og realisering af BOLIG+ konceptet, som startede under Energy Camp 2005.

KW - energineutralt byggeri

KW - etageboliger

KW - Målinger

KW - evaluering

KW - indeklima

KW - energiforbrug

M3 - Rapport

T3 - SBI-rapport

BT - BOLIG+ Energineutrale etageboliger

PB - Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet

CY - København

Jensen SØ, Wittchen KB, Knudsen HN. BOLIG+ Energineutrale etageboliger: Måling og evaluering. København: Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet, 2018. 140 s. (SBI-rapport; Nr. 12, Bind 2018).