Boligens mål

A. Dalgas Rasmussen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Denne anvisning indeholder målene på en række af de møbel- og friarealer, som er af meget væsentlig betydning ved dimensioneringen af beboelsesrum. Desuden bringes en række rumeksempler bygget på møbel- og friarealerne. Formålet med disse eksempler - som med møbleringsplaner i det hele taget - er ikke at foreskrive, hvordan møblerne skal være opstillet, men at sikre, at der er een eller helst flere muligheder for god møblering af rummene. "Boligens mål" er en revision og forenkling af den tidligere publicerede SBI-anvisning 31 "Møbleringsplaner", men er udbygget med en kort omtale af reglerne for dimensionering af køkken, wc- og baderum, forstue og altan.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSBI forlag
Antal sider28
StatusUdgivet - 1961
NavnSBi-anvisning
Nummer57
ISSN0106-6757

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • bygningsplanlægning

Citer dette

Dalgas Rasmussen, A. (1961). Boligens mål. København: SBI forlag. SBi-anvisning, Nr. 57
Dalgas Rasmussen, A. / Boligens mål. København : SBI forlag, 1961. 28 s. (SBi-anvisning; Nr. 57).
@book{ee5fd620165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Boligens m{\aa}l",
abstract = "Denne anvisning indeholder m{\aa}lene p{\aa} en r{\ae}kke af de m{\o}bel- og friarealer, som er af meget v{\ae}sentlig betydning ved dimensioneringen af beboelsesrum. Desuden bringes en r{\ae}kke rumeksempler bygget p{\aa} m{\o}bel- og friarealerne. Form{\aa}let med disse eksempler - som med m{\o}bleringsplaner i det hele taget - er ikke at foreskrive, hvordan m{\o}blerne skal v{\ae}re opstillet, men at sikre, at der er een eller helst flere muligheder for god m{\o}blering af rummene. {"}Boligens m{\aa}l{"} er en revision og forenkling af den tidligere publicerede SBI-anvisning 31 {"}M{\o}bleringsplaner{"}, men er udbygget med en kort omtale af reglerne for dimensionering af k{\o}kken, wc- og baderum, forstue og altan.",
keywords = "bygningsplanl{\ae}gning",
author = "{Dalgas Rasmussen}, A.",
note = "Udsolgt",
year = "1961",
language = "Dansk",
series = "SBi-anvisning",
number = "57",
publisher = "SBI forlag",

}

Dalgas Rasmussen, A 1961, Boligens mål. SBi-anvisning, nr. 57, SBI forlag, København.

Boligens mål. / Dalgas Rasmussen, A.

København : SBI forlag, 1961. 28 s. (SBi-anvisning; Nr. 57).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Boligens mål

AU - Dalgas Rasmussen, A.

N1 - Udsolgt

PY - 1961

Y1 - 1961

N2 - Denne anvisning indeholder målene på en række af de møbel- og friarealer, som er af meget væsentlig betydning ved dimensioneringen af beboelsesrum. Desuden bringes en række rumeksempler bygget på møbel- og friarealerne. Formålet med disse eksempler - som med møbleringsplaner i det hele taget - er ikke at foreskrive, hvordan møblerne skal være opstillet, men at sikre, at der er een eller helst flere muligheder for god møblering af rummene. "Boligens mål" er en revision og forenkling af den tidligere publicerede SBI-anvisning 31 "Møbleringsplaner", men er udbygget med en kort omtale af reglerne for dimensionering af køkken, wc- og baderum, forstue og altan.

AB - Denne anvisning indeholder målene på en række af de møbel- og friarealer, som er af meget væsentlig betydning ved dimensioneringen af beboelsesrum. Desuden bringes en række rumeksempler bygget på møbel- og friarealerne. Formålet med disse eksempler - som med møbleringsplaner i det hele taget - er ikke at foreskrive, hvordan møblerne skal være opstillet, men at sikre, at der er een eller helst flere muligheder for god møblering af rummene. "Boligens mål" er en revision og forenkling af den tidligere publicerede SBI-anvisning 31 "Møbleringsplaner", men er udbygget med en kort omtale af reglerne for dimensionering af køkken, wc- og baderum, forstue og altan.

KW - bygningsplanlægning

M3 - Bog

T3 - SBi-anvisning

BT - Boligens mål

PB - SBI forlag

CY - København

ER -

Dalgas Rasmussen A. Boligens mål. København: SBI forlag, 1961. 28 s. (SBi-anvisning; Nr. 57).