Boligfinansieringsproblemer i samfundsøkonomisk belysning

M. Riise Hansen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Inflationen og den høje, men svingende rente har skabt problemer for boligfinansieringen. Forskellige mulige ændringer af realkreditsystemet analyseres i rapporten, især under hensyn til styringen af byggeriets udvikling, til kapitalmarkedet, til låntagerne og til långiverne. Særligt behandles indekslån og andre låneformer med stigende ydelser - fx udjævningslån. Også mulighederne for at adskille realkreditmarkedet fra det øvrige kapitalmarked og for at tilvejebringe realkreditmidlerne ved direkte indlån og obligationer med kort løbetid er behandlet.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider104
ISBN (Trykt)87-563-0297-5
StatusUdgivet - 1978
NavnSBI-rapport
Nummer108

Bibliografisk note

Udsolgt. Summary s. 97-101

Emneord

  • økonomi
  • byggeøkonomi

Citer dette

Riise Hansen, M. (1978). Boligfinansieringsproblemer i samfundsøkonomisk belysning. Hørsholm: SBI forlag. SBI-rapport, Nr. 108
Riise Hansen, M. / Boligfinansieringsproblemer i samfundsøkonomisk belysning. Hørsholm : SBI forlag, 1978. 104 s. (SBI-rapport; Nr. 108).
@book{fb1354f0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Boligfinansieringsproblemer i samfunds{\o}konomisk belysning",
abstract = "Inflationen og den h{\o}je, men svingende rente har skabt problemer for boligfinansieringen. Forskellige mulige {\ae}ndringer af realkreditsystemet analyseres i rapporten, is{\ae}r under hensyn til styringen af byggeriets udvikling, til kapitalmarkedet, til l{\aa}ntagerne og til l{\aa}ngiverne. S{\ae}rligt behandles indeksl{\aa}n og andre l{\aa}neformer med stigende ydelser - fx udj{\ae}vningsl{\aa}n. Ogs{\aa} mulighederne for at adskille realkreditmarkedet fra det {\o}vrige kapitalmarked og for at tilvejebringe realkreditmidlerne ved direkte indl{\aa}n og obligationer med kort l{\o}betid er behandlet.",
keywords = "{\o}konomi, bygge{\o}konomi",
author = "{Riise Hansen}, M.",
note = "Udsolgt. Summary s. 97-101",
year = "1978",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0297-5",
series = "SBI-rapport",
number = "108",
publisher = "SBI forlag",

}

Riise Hansen, M 1978, Boligfinansieringsproblemer i samfundsøkonomisk belysning. SBI-rapport, nr. 108, SBI forlag, Hørsholm.

Boligfinansieringsproblemer i samfundsøkonomisk belysning. / Riise Hansen, M.

Hørsholm : SBI forlag, 1978. 104 s. (SBI-rapport; Nr. 108).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Boligfinansieringsproblemer i samfundsøkonomisk belysning

AU - Riise Hansen, M.

N1 - Udsolgt. Summary s. 97-101

PY - 1978

Y1 - 1978

N2 - Inflationen og den høje, men svingende rente har skabt problemer for boligfinansieringen. Forskellige mulige ændringer af realkreditsystemet analyseres i rapporten, især under hensyn til styringen af byggeriets udvikling, til kapitalmarkedet, til låntagerne og til långiverne. Særligt behandles indekslån og andre låneformer med stigende ydelser - fx udjævningslån. Også mulighederne for at adskille realkreditmarkedet fra det øvrige kapitalmarked og for at tilvejebringe realkreditmidlerne ved direkte indlån og obligationer med kort løbetid er behandlet.

AB - Inflationen og den høje, men svingende rente har skabt problemer for boligfinansieringen. Forskellige mulige ændringer af realkreditsystemet analyseres i rapporten, især under hensyn til styringen af byggeriets udvikling, til kapitalmarkedet, til låntagerne og til långiverne. Særligt behandles indekslån og andre låneformer med stigende ydelser - fx udjævningslån. Også mulighederne for at adskille realkreditmarkedet fra det øvrige kapitalmarked og for at tilvejebringe realkreditmidlerne ved direkte indlån og obligationer med kort løbetid er behandlet.

KW - økonomi

KW - byggeøkonomi

M3 - Bog

SN - 87-563-0297-5

T3 - SBI-rapport

BT - Boligfinansieringsproblemer i samfundsøkonomisk belysning

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Riise Hansen M. Boligfinansieringsproblemer i samfundsøkonomisk belysning. Hørsholm: SBI forlag, 1978. 104 s. (SBI-rapport; Nr. 108).