Projekter pr. år
Abstract
Denne rapport samler op på den designproces, der førte til det designkoncept, der blev udvalgt til at blive viderebragt til test.
Det er en beskrivelse, der kronologisk giver en gennemgang af de delprocesser designteamet var igennem, og laver nedslag de steder, hvor der er blevet valgt retning og truffet designvalg. Det er ikke en udtømmende beskrivelse, idet en designproces sjældent er lineær i sin natur og ofte kun retrospektivt kan beskrives med en form for “rød tråd”.
Det betyder også, at det ikke er alle designteamets mellemregninger eller fravalg, der kan blive vist i det følgende.
Hver enkelt delfase introduceres, for derefter at blive beskrevet med de leverancer designteamet havde til projektet og projektgruppen
Det er en beskrivelse, der kronologisk giver en gennemgang af de delprocesser designteamet var igennem, og laver nedslag de steder, hvor der er blevet valgt retning og truffet designvalg. Det er ikke en udtømmende beskrivelse, idet en designproces sjældent er lineær i sin natur og ofte kun retrospektivt kan beskrives med en form for “rød tråd”.
Det betyder også, at det ikke er alle designteamets mellemregninger eller fravalg, der kan blive vist i det følgende.
Hver enkelt delfase introduceres, for derefter at blive beskrevet med de leverancer designteamet havde til projektet og projektgruppen
Originalsprog | Dansk |
---|
Udgivelsessted | Aalborg |
---|---|
Forlag | Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg |
Antal sider | 200 |
Status | Udgivet - maj 2020 |
Navn | DCE Technical Memorandum |
---|---|
Nummer | 78 |
ISSN | 1901-7278 |
Emneord
- Æstetik
- Design
- Måltidskasse
- Måltid
- Mad og Måltid
- Mad til ældre
- Madservice
- Ældremad
- Mademballage
- emballage
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Bord Dæk Dig. Total budget 16.800.000 DKK
Fisker, A. M., Skovsby, K., Heilmann, A. E. U. & Bagger, N. C.
01/07/2017 → 31/12/2020
Projekter: Projekt › Forskning