Publikation: Working paperForskning

3458 Downloads (Pure)
Udgivelses stedAalborg
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)8790789938
StatusUdgivet - 2006

Torpe, L. (2006). Borgerinddragelse i kommunerne: formål, former og erfaringer samt nogle overvejelser omkring borgerdeltagelse i forbindelse med forebyggelse og sundhedsfremme. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Torpe, Lars. / Borgerinddragelse i kommunerne : formål, former og erfaringer samt nogle overvejelser omkring borgerdeltagelse i forbindelse med forebyggelse og sundhedsfremme. Aalborg : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2006.
@techreport{7adf9b009f5611db8ed6000ea68e967b,
title = "Borgerinddragelse i kommunerne: form{\aa}l, former og erfaringer samt nogle overvejelser omkring borgerdeltagelse i forbindelse med forebyggelse og sundhedsfremme",
author = "Lars Torpe",
year = "2006",
isbn = "8790789938",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Torpe, L 2006 'Borgerinddragelse i kommunerne: formål, former og erfaringer samt nogle overvejelser omkring borgerdeltagelse i forbindelse med forebyggelse og sundhedsfremme' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Borgerinddragelse i kommunerne : formål, former og erfaringer samt nogle overvejelser omkring borgerdeltagelse i forbindelse med forebyggelse og sundhedsfremme. / Torpe, Lars.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Borgerinddragelse i kommunerne

T2 - formål, former og erfaringer samt nogle overvejelser omkring borgerdeltagelse i forbindelse med forebyggelse og sundhedsfremme

AU - Torpe, Lars

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

SN - 8790789938

BT - Borgerinddragelse i kommunerne

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Torpe L. Borgerinddragelse i kommunerne: formål, former og erfaringer samt nogle overvejelser omkring borgerdeltagelse i forbindelse med forebyggelse og sundhedsfremme. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2006.