Borgernes viden er guld værd

Lone Sigbrand, Lone Malmborg, Tue Byskov Bøtkjær

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

AvisFrederiksborg Amts Avis
Sider (fra-til)4
StatusUdgivet - 19 dec. 2012

Sigbrand, L., Malmborg, L., & Byskov Bøtkjær, T. (2012). Borgernes viden er guld værd. Frederiksborg Amts Avis, 4.
Sigbrand, Lone ; Malmborg, Lone ; Byskov Bøtkjær, Tue. / Borgernes viden er guld værd. I: Frederiksborg Amts Avis. 2012 ; s. 4.
@article{08265314459a4dedaace55529ba03beb,
title = "Borgernes viden er guld v{\ae}rd",
abstract = "En unders{\o}gelse fra Statens Byggeforskningsinstitut viser, at meget nybyggeri ikke lever op til kravene om tilg{\ae}ngelighed. Dette selvom det har v{\ae}ret lovpligtigt siden 2008. I november holdt Det Centrale Handicapr{\aa}d fire borgerm{\o}der forskellige steder i landet. Til m{\o}derne var der blandt andet fokus p{\aa} tilg{\ae}ngelighed.",
author = "Lone Sigbrand and Lone Malmborg and {Byskov B{\o}tkj{\ae}r}, Tue",
year = "2012",
month = "12",
day = "19",
pages = "4",
journal = "Frederiksborg Amts Avis",

Sigbrand, L, Malmborg, L & Byskov Bøtkjær, T 2012, 'Borgernes viden er guld værd', Frederiksborg Amts Avis, s. 4.

Borgernes viden er guld værd. / Sigbrand, Lone; Malmborg, Lone; Byskov Bøtkjær, Tue.

I: Frederiksborg Amts Avis, 19.12.2012, s. 4.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Borgernes viden er guld værd

AU - Sigbrand, Lone

AU - Malmborg, Lone

AU - Byskov Bøtkjær, Tue

PY - 2012/12/19

Y1 - 2012/12/19

N2 - En undersøgelse fra Statens Byggeforskningsinstitut viser, at meget nybyggeri ikke lever op til kravene om tilgængelighed. Dette selvom det har været lovpligtigt siden 2008. I november holdt Det Centrale Handicapråd fire borgermøder forskellige steder i landet. Til møderne var der blandt andet fokus på tilgængelighed.

AB - En undersøgelse fra Statens Byggeforskningsinstitut viser, at meget nybyggeri ikke lever op til kravene om tilgængelighed. Dette selvom det har været lovpligtigt siden 2008. I november holdt Det Centrale Handicapråd fire borgermøder forskellige steder i landet. Til møderne var der blandt andet fokus på tilgængelighed.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

SP - 4

JO - Frederiksborg Amts Avis

JF - Frederiksborg Amts Avis

Sigbrand L, Malmborg L, Byskov Bøtkjær T. Borgernes viden er guld værd. Frederiksborg Amts Avis. 2012 dec 19;4.