Borgmesteren, borgerne og byplanlægningen

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

Aalborgs borgmester mener ikke, at alle byplanprojekter nødvendigvis skal følge planlovens bestemmelser om offentlig medvirken. Artiklen forklarer det skifte, der i de seneste år er sket i byplanlægningen. Endvidere gøres der opmærksom på, at når der i den 'uofficielle' beslutningskæde indgås aftaler, der kolliderer med de formelle regler om borgerinddragelse, så er det både pressens og borgernes ret, at gøre opmærksom på det.
OriginalsprogDansk
TidsskriftNordjyske Stiftstidende
Vol/bind3. sektion
ISSN1399-865X
StatusUdgivet - 7 feb. 2008

Emneord

  • Demokrati
  • Byplanlægning
  • borgerinddragelse

Citer dette

@article{8d409500dae811dc9f89000ea68e967b,
title = "Borgmesteren, borgerne og byplanl{\ae}gningen",
abstract = "Aalborgs borgmester mener ikke, at alle byplanprojekter n{\o}dvendigvis skal f{\o}lge planlovens bestemmelser om offentlig medvirken. Artiklen forklarer det skifte, der i de seneste {\aa}r er sket i byplanl{\ae}gningen. Endvidere g{\o}res der opm{\ae}rksom p{\aa}, at n{\aa}r der i den 'uofficielle' beslutningsk{\ae}de indg{\aa}s aftaler, der kolliderer med de formelle regler om borgerinddragelse, s{\aa} er det b{\aa}de pressens og borgernes ret, at g{\o}re opm{\ae}rksom p{\aa} det.",
keywords = "Demokrati, Byplanl{\ae}gning, borgerinddragelse",
author = "Bo Vagnby",
year = "2008",
month = "2",
day = "7",
language = "Dansk",
volume = "3. sektion",
journal = "Nordjyske Stiftstidende",
issn = "1399-865X",
publisher = "Nordjyske Medier A/S",

}

Borgmesteren, borgerne og byplanlægningen. / Vagnby, Bo.

I: Nordjyske Stiftstidende, Bind 3. sektion, 07.02.2008.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Borgmesteren, borgerne og byplanlægningen

AU - Vagnby, Bo

PY - 2008/2/7

Y1 - 2008/2/7

N2 - Aalborgs borgmester mener ikke, at alle byplanprojekter nødvendigvis skal følge planlovens bestemmelser om offentlig medvirken. Artiklen forklarer det skifte, der i de seneste år er sket i byplanlægningen. Endvidere gøres der opmærksom på, at når der i den 'uofficielle' beslutningskæde indgås aftaler, der kolliderer med de formelle regler om borgerinddragelse, så er det både pressens og borgernes ret, at gøre opmærksom på det.

AB - Aalborgs borgmester mener ikke, at alle byplanprojekter nødvendigvis skal følge planlovens bestemmelser om offentlig medvirken. Artiklen forklarer det skifte, der i de seneste år er sket i byplanlægningen. Endvidere gøres der opmærksom på, at når der i den 'uofficielle' beslutningskæde indgås aftaler, der kolliderer med de formelle regler om borgerinddragelse, så er det både pressens og borgernes ret, at gøre opmærksom på det.

KW - Demokrati

KW - Byplanlægning

KW - borgerinddragelse

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

VL - 3. sektion

JO - Nordjyske Stiftstidende

JF - Nordjyske Stiftstidende

SN - 1399-865X

ER -