BR15-Værktøj

Jesper Kragh (Producent), Jørgen Rose (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformSoftwareprogramFormidling

Resumé

BR15 Værktøjet giver svar på hovedparten af de problemstillinger håndværkere og entreprenører støder på i anvendelsen af det nye Bygningsreglement i forbindelse med renoveringsopgaver. Værktøjet er let, praktisk og overskueligt, og du kan ved hjælp af alfabetiske lister over bygningsdele og installationer slå ned på præcis det område, du har behov for at kende kravene til. Du kan også beregne rentabiliteten for de bygningsdele, hvor dette kræves for at afgøre, om der er krav om energiforbedring. Du får også overblik over, hvilke energiløsninger fra Videncentret du kan bruge til at udføre arbejdet i enfamiliehuset.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato1 aug. 2016
Udgivelses stedTaastrup
StatusUdgivet - 1 aug. 2016

Emneord

  • Bygningsreglement
  • BR15
  • Efterisolering
  • Krav
  • Rentabilitet
  • Ombygning
  • Energikrav
  • Lovgivning
  • Bygninger

Citer dette

Kragh, J. (Producent), & Rose, J. (Producent). (2016). BR15-Værktøj. Softwareprogram, Taastrup: Videncenter for energibesparelser i bygninger. Hentet fra http://krav.byggeriogenergi.dk/
@misc{79ddefb5c7744f2d8626698e8ad411e0,
title = "BR15-V{\ae}rkt{\o}j",
abstract = "BR15 V{\ae}rkt{\o}jet giver svar p{\aa} hovedparten af de problemstillinger h{\aa}ndv{\ae}rkere og entrepren{\o}rer st{\o}der p{\aa} i anvendelsen af det nye Bygningsreglement i forbindelse med renoveringsopgaver. V{\ae}rkt{\o}jet er let, praktisk og overskueligt, og du kan ved hj{\ae}lp af alfabetiske lister over bygningsdele og installationer sl{\aa} ned p{\aa} pr{\ae}cis det omr{\aa}de, du har behov for at kende kravene til. Du kan ogs{\aa} beregne rentabiliteten for de bygningsdele, hvor dette kr{\ae}ves for at afg{\o}re, om der er krav om energiforbedring. Du f{\aa}r ogs{\aa} overblik over, hvilke energil{\o}sninger fra Videncentret du kan bruge til at udf{\o}re arbejdet i enfamiliehuset.",
keywords = "Bygningsreglement, BR15, Efterisolering, Krav, Rentabilitet, Ombygning, Energikrav, Lovgivning, Bygninger",
author = "Jesper Kragh and J{\o}rgen Rose",
year = "2016",
month = "8",
day = "1",
language = "Dansk",
publisher = "Videncenter for energibesparelser i bygninger",

}

Kragh, J & Rose, J, BR15-Værktøj, 2016, Softwareprogram, Videncenter for energibesparelser i bygninger, Taastrup.
BR15-Værktøj. Kragh, Jesper (Producent); Rose, Jørgen (Producent). 2016. Taastrup : Videncenter for energibesparelser i bygninger.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformSoftwareprogramFormidling

TY - COMP

T1 - BR15-Værktøj

A2 - Kragh, Jesper

A2 - Rose, Jørgen

PY - 2016/8/1

Y1 - 2016/8/1

N2 - BR15 Værktøjet giver svar på hovedparten af de problemstillinger håndværkere og entreprenører støder på i anvendelsen af det nye Bygningsreglement i forbindelse med renoveringsopgaver. Værktøjet er let, praktisk og overskueligt, og du kan ved hjælp af alfabetiske lister over bygningsdele og installationer slå ned på præcis det område, du har behov for at kende kravene til. Du kan også beregne rentabiliteten for de bygningsdele, hvor dette kræves for at afgøre, om der er krav om energiforbedring. Du får også overblik over, hvilke energiløsninger fra Videncentret du kan bruge til at udføre arbejdet i enfamiliehuset.

AB - BR15 Værktøjet giver svar på hovedparten af de problemstillinger håndværkere og entreprenører støder på i anvendelsen af det nye Bygningsreglement i forbindelse med renoveringsopgaver. Værktøjet er let, praktisk og overskueligt, og du kan ved hjælp af alfabetiske lister over bygningsdele og installationer slå ned på præcis det område, du har behov for at kende kravene til. Du kan også beregne rentabiliteten for de bygningsdele, hvor dette kræves for at afgøre, om der er krav om energiforbedring. Du får også overblik over, hvilke energiløsninger fra Videncentret du kan bruge til at udføre arbejdet i enfamiliehuset.

KW - Bygningsreglement

KW - BR15

KW - Efterisolering

KW - Krav

KW - Rentabilitet

KW - Ombygning

KW - Energikrav

KW - Lovgivning

KW - Bygninger

M3 - Softwareprogram

PB - Videncenter for energibesparelser i bygninger

CY - Taastrup

ER -

Kragh J (Producent), Rose J (Producent). BR15-Værktøj Taastrup: Videncenter for energibesparelser i bygninger. 2016.