Branchevejledning for energiberegninger 2.0

Lone Hedegaard Mortensen, Kai Kanafani, Jørgen Rose, Kim Hjorth Richter

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

109 Downloads (Pure)

Resumé

Formålet med vejledningen er dels at få et oplæg til kommunikation mellem bygherre og rådgivere om energirenovering og at få en guide til udførelse af retvisende energiberegninger. Branchevejledningen henvender sig til bygherrer med både mindre og større bygningsporteføljer og til rådgivere, som leverer beregningsydelser i forbindelse med energirenoveringer.
Branchevejledningen skal skabe tillid til energiberegninger med øget gennemsigtighed i kommunikationen mellem bygherre og rådgiver og enighed om ensartet brug af metoder til udførelse af energiberegningerne på tværs i byggebranchen.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato1 feb. 2018
Antal sider75
StatusUdgivet - 1 feb. 2018

Emneord

  • energiberegninger
  • usikkerhed

Citer dette

Mortensen, L. H., Kanafani, K., Rose, J., & Hjorth Richter, K. (2018, feb 1). Branchevejledning for energiberegninger 2.0.
Mortensen, Lone Hedegaard ; Kanafani, Kai ; Rose, Jørgen ; Hjorth Richter, Kim. / Branchevejledning for energiberegninger 2.0. 2018. 75 s.
@misc{07e677d55da5494aae493da7fd6e2841,
title = "Branchevejledning for energiberegninger 2.0",
abstract = "Form{\aa}let med vejledningen er dels at f{\aa} et opl{\ae}g til kommunikation mellem bygherre og r{\aa}dgivere om energirenovering og at f{\aa} en guide til udf{\o}relse af retvisende energiberegninger. Branchevejledningen henvender sig til bygherrer med b{\aa}de mindre og st{\o}rre bygningsportef{\o}ljer og til r{\aa}dgivere, som leverer beregningsydelser i forbindelse med energirenoveringer.Branchevejledningen skal skabe tillid til energiberegninger med {\o}get gennemsigtighed i kommunikationen mellem bygherre og r{\aa}dgiver og enighed om ensartet brug af metoder til udf{\o}relse af energiberegningerne p{\aa} tv{\ae}rs i byggebranchen.",
keywords = "energiberegninger, usikkerhed",
author = "Mortensen, {Lone Hedegaard} and Kai Kanafani and J{\o}rgen Rose and {Hjorth Richter}, Kim",
year = "2018",
month = "2",
day = "1",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Branchevejledning for energiberegninger 2.0. / Mortensen, Lone Hedegaard; Kanafani, Kai; Rose, Jørgen; Hjorth Richter, Kim.

75 s. 2018, Projektformidling.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Branchevejledning for energiberegninger 2.0

AU - Mortensen, Lone Hedegaard

AU - Kanafani, Kai

AU - Rose, Jørgen

AU - Hjorth Richter, Kim

PY - 2018/2/1

Y1 - 2018/2/1

N2 - Formålet med vejledningen er dels at få et oplæg til kommunikation mellem bygherre og rådgivere om energirenovering og at få en guide til udførelse af retvisende energiberegninger. Branchevejledningen henvender sig til bygherrer med både mindre og større bygningsporteføljer og til rådgivere, som leverer beregningsydelser i forbindelse med energirenoveringer.Branchevejledningen skal skabe tillid til energiberegninger med øget gennemsigtighed i kommunikationen mellem bygherre og rådgiver og enighed om ensartet brug af metoder til udførelse af energiberegningerne på tværs i byggebranchen.

AB - Formålet med vejledningen er dels at få et oplæg til kommunikation mellem bygherre og rådgivere om energirenovering og at få en guide til udførelse af retvisende energiberegninger. Branchevejledningen henvender sig til bygherrer med både mindre og større bygningsporteføljer og til rådgivere, som leverer beregningsydelser i forbindelse med energirenoveringer.Branchevejledningen skal skabe tillid til energiberegninger med øget gennemsigtighed i kommunikationen mellem bygherre og rådgiver og enighed om ensartet brug af metoder til udførelse af energiberegningerne på tværs i byggebranchen.

KW - energiberegninger

KW - usikkerhed

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -

Mortensen LH, Kanafani K, Rose J, Hjorth Richter K. Branchevejledning for energiberegninger 2.0. 2018. 75 s.