Bjørn Furuholt

Nummer49
Vol/bind1
ISSN1601-0590

Furuholt, B. (2009). Bridging the Digital Divide: Sustainable Supply and Demand of Internet Access in Developing Countries. (1 udg.) Aalborg University: Department of Computer Science, Aalborg University. Ph.D. thesis, Nr. 49, Bind. 1
Furuholt, Bjørn. / Bridging the Digital Divide : Sustainable Supply and Demand of Internet Access in Developing Countries. 1 udg. Aalborg University : Department of Computer Science, Aalborg University, 2009. 70 s. (Ph.D. thesis; Nr. 49, Bind 1).
@phdthesis{7a89c0302db611dfaeaf000ea68e967b,
title = "Bridging the Digital Divide: Sustainable Supply and Demand of Internet Access in Developing Countries",
author = "Bj{\o}rn Furuholt",
year = "2009",
language = "English",
volume = "49",
series = "Ph.D. thesis",
publisher = "Department of Computer Science, Aalborg University",
number = "49",
edition = "1",

Furuholt, B 2009, Bridging the Digital Divide: Sustainable Supply and Demand of Internet Access in Developing Countries. Ph.D. thesis, nr. 49, bind 1, bind 49, 1 udg, Department of Computer Science, Aalborg University, Aalborg University.

Bridging the Digital Divide : Sustainable Supply and Demand of Internet Access in Developing Countries. / Furuholt, Bjørn.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Bridging the Digital Divide

T2 - Sustainable Supply and Demand of Internet Access in Developing Countries

AU - Furuholt, Bjørn

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Ph.D. thesis

VL - 49

T3 - Ph.D. thesis

BT - Bridging the Digital Divide

PB - Department of Computer Science, Aalborg University

CY - Aalborg University

Furuholt B. Bridging the Digital Divide: Sustainable Supply and Demand of Internet Access in Developing Countries. 1 udg. Aalborg University: Department of Computer Science, Aalborg University, 2009. 70 s. (Ph.D. thesis; Nr. 49, Bind 1).