Bidragets oversatte titel: Brobygning mellem aktører i partnerskabsinnovation målrettet udviklingslande?: Partnerskaber, teknologiens sociale konstruktion og affald i Vietnam og Uganda

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

814 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-352-5
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
ISSN2446-1628

Bibliografisk note

PhD supervisor: Prof. Arne Remmen, Aalborg University

Christensen, David. / Bridging Actors in Sustainable Innovation for Developing Countries? Partnerships, Social Construction of Technology and Solid Waste Management in Vietnam and Uganda. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 203 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).
@phdthesis{b63d4aa053e24065b055a20c7b8f3a9f,
title = "Bridging Actors in Sustainable Innovation for Developing Countries?: Partnerships, Social Construction of Technology and Solid Waste Management in Vietnam and Uganda",
author = "David Christensen",
note = "PhD supervisor: Prof. Arne Remmen, Aalborg University",
year = "2018",
language = "English",
series = "Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Bridging Actors in Sustainable Innovation for Developing Countries? Partnerships, Social Construction of Technology and Solid Waste Management in Vietnam and Uganda. / Christensen, David.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Bridging Actors in Sustainable Innovation for Developing Countries?

T2 - Partnerships, Social Construction of Technology and Solid Waste Management in Vietnam and Uganda

AU - Christensen, David

N1 - PhD supervisor: Prof. Arne Remmen, Aalborg University

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet

BT - Bridging Actors in Sustainable Innovation for Developing Countries?

PB - Aalborg Universitetsforlag

Christensen D. Bridging Actors in Sustainable Innovation for Developing Countries? Partnerships, Social Construction of Technology and Solid Waste Management in Vietnam and Uganda. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 203 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).