Bruden

Om det at stå brud på tværs af generationer

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelDen sanselige udfordring : Campingkvinderne mellem kunst og videnskab
RedaktørerAntje Gimmler, Tatiana Chemi
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato6 sep. 2018
Sider129-139
ISBN (Trykt)978-87-7112-685-3
StatusUdgivet - 6 sep. 2018

Strand, A. M. C. (2018). Bruden: Om det at stå brud på tværs af generationer. I A. Gimmler, & T. Chemi (red.), Den sanselige udfordring: Campingkvinderne mellem kunst og videnskab (s. 129-139). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag.
Strand, Anete Mikkala Camille. / Bruden : Om det at stå brud på tværs af generationer. Den sanselige udfordring: Campingkvinderne mellem kunst og videnskab. red. / Antje Gimmler ; Tatiana Chemi. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2018. s. 129-139
@inbook{2c11d4b03091470597bc6ff5bdaa9d48,
title = "Bruden: Om det at st{\aa} brud p{\aa} tv{\ae}rs af generationer",
abstract = "Bruden st{\aa}r med sit lange sl{\o}r i Marit Benthe Norheims mo- bile rum-skulptur og favner et erotisk par. Budskabet er klart; erotikken er tilladt i {\ae}gteskabet. Med en assemblage af frag- menter fra mit eget bryllup s{\o}ger jeg her at favne et fortidigt erotisk m{\o}de, som l{\aa} uden for {\ae}gteskabets rammer, og hvor- fra ingen bryllups-assemblage kan samles.",
author = "Strand, {Anete Mikkala Camille}",
year = "2018",
month = "9",
day = "6",
isbn = "978-87-7112-685-3",
pages = "129--139",
editor = "Antje Gimmler and Tatiana Chemi",
booktitle = "Den sanselige udfordring",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Strand, AMC 2018, Bruden: Om det at stå brud på tværs af generationer. i A Gimmler & T Chemi (red), Den sanselige udfordring: Campingkvinderne mellem kunst og videnskab. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, s. 129-139.

Bruden : Om det at stå brud på tværs af generationer. / Strand, Anete Mikkala Camille.

Den sanselige udfordring: Campingkvinderne mellem kunst og videnskab. red. / Antje Gimmler; Tatiana Chemi. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2018. s. 129-139.

TY - CHAP

T1 - Bruden

T2 - Om det at stå brud på tværs af generationer

AU - Strand, Anete Mikkala Camille

PY - 2018/9/6

Y1 - 2018/9/6

N2 - Bruden står med sit lange slør i Marit Benthe Norheims mo- bile rum-skulptur og favner et erotisk par. Budskabet er klart; erotikken er tilladt i ægteskabet. Med en assemblage af frag- menter fra mit eget bryllup søger jeg her at favne et fortidigt erotisk møde, som lå uden for ægteskabets rammer, og hvor- fra ingen bryllups-assemblage kan samles.

AB - Bruden står med sit lange slør i Marit Benthe Norheims mo- bile rum-skulptur og favner et erotisk par. Budskabet er klart; erotikken er tilladt i ægteskabet. Med en assemblage af frag- menter fra mit eget bryllup søger jeg her at favne et fortidigt erotisk møde, som lå uden for ægteskabets rammer, og hvor- fra ingen bryllups-assemblage kan samles.

UR - https://aauforlag.dk/shop/boeger/den-sanselige-udfordring-campingkvinderne-mel.aspx

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7112-685-3

SP - 129