Birthe Dinesen, Lotte Huniche, Jacob Madsen, Claus Ugilt Østergaard

ISBN (Trykt)978-87-7094-056-6
ISBN (Elektronisk)978-87-7094-057-3
StatusUdgivet - 2012

Dinesen, B., Huniche, L., Madsen, J., & Østergaard, C. U. (2012). Brugerdreven innovation: at spotte behov for velfærdsteknologi hos mennesker med kronisk sygdom. Aalborg: Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet.
Dinesen, Birthe ; Huniche, Lotte ; Madsen, Jacob ; Østergaard, Claus Ugilt. / Brugerdreven innovation : at spotte behov for velfærdsteknologi hos mennesker med kronisk sygdom. Aalborg : Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet, 2012. 67 s.
@book{99e26372b9644180a5fd1e032544658b,
title = "Brugerdreven innovation: at spotte behov for velf{\ae}rdsteknologi hos mennesker med kronisk sygdom",
author = "Birthe Dinesen and Lotte Huniche and Jacob Madsen and {\O}stergaard, {Claus Ugilt}",
year = "2012",
isbn = "978-87-7094-056-6",
publisher = "Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet",

Dinesen, B, Huniche, L, Madsen, J & Østergaard, CU 2012, Brugerdreven innovation: at spotte behov for velfærdsteknologi hos mennesker med kronisk sygdom. Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet, Aalborg.

Brugerdreven innovation : at spotte behov for velfærdsteknologi hos mennesker med kronisk sygdom. / Dinesen, Birthe; Huniche, Lotte; Madsen, Jacob; Østergaard, Claus Ugilt.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Brugerdreven innovation

T2 - at spotte behov for velfærdsteknologi hos mennesker med kronisk sygdom

AU - Dinesen, Birthe

AU - Huniche, Lotte

AU - Madsen, Jacob

AU - Østergaard, Claus Ugilt

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Bog

SN - 978-87-7094-056-6

BT - Brugerdreven innovation

PB - Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Dinesen B, Huniche L, Madsen J, Østergaard CU. Brugerdreven innovation: at spotte behov for velfærdsteknologi hos mennesker med kronisk sygdom. Aalborg: Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. Aalborg Universitet, 2012. 67 s.