Resumé

Formålet med denne rapport har været at identificere de typiske indeklima-relaterede problemer i etageboliger for herefter at udarbejde forslag til hvordan beboernes adfærd kan påvirkes i positiv retning for at reducere eller måske helt at undgå problemerne. Problemer med indeklimaet i boliger er oftest problemer med for høje temperaturer, høj luftfugtighed og skimmelsvampe, træk, miljøfremmede stoffer samt støj fra nabolejligheder.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagRealdania Byg
Antal sider32
StatusUdgivet - 2017

Emneord

  • Indeklima
  • Indeklimaklassificering
  • Etagebyggeri
  • Brugerkommunikation
  • Brugeradfærd

Citer dette

Larsen, Tine Steen ; Knudsen, Henrik N. ; Heebøll, Anna. / Brugerkommunikation – vejen til et bedre indeklima?. København : Realdania Byg, 2017. 32 s.
@book{c936852e47a74864a12507714385e681,
title = "Brugerkommunikation – vejen til et bedre indeklima?",
abstract = "Form{\aa}let med denne rapport har v{\ae}ret at identificere de typiske indeklima-relaterede problemer i etageboliger for herefter at udarbejde forslag til hvordan beboernes adf{\ae}rd kan p{\aa}virkes i positiv retning for at reducere eller m{\aa}ske helt at undg{\aa} problemerne. Problemer med indeklimaet i boliger er oftest problemer med for h{\o}je temperaturer, h{\o}j luftfugtighed og skimmelsvampe, tr{\ae}k, milj{\o}fremmede stoffer samt st{\o}j fra nabolejligheder.",
keywords = "Indeklima, Indeklimaklassificering, Etagebyggeri, Brugerkommunikation, Brugeradf{\ae}rd",
author = "Larsen, {Tine Steen} and Knudsen, {Henrik N.} and Anna Heeb{\o}ll",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "Realdania Byg",

}

Brugerkommunikation – vejen til et bedre indeklima? / Larsen, Tine Steen; Knudsen, Henrik N.; Heebøll, Anna.

København : Realdania Byg, 2017. 32 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Brugerkommunikation – vejen til et bedre indeklima?

AU - Larsen, Tine Steen

AU - Knudsen, Henrik N.

AU - Heebøll, Anna

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Formålet med denne rapport har været at identificere de typiske indeklima-relaterede problemer i etageboliger for herefter at udarbejde forslag til hvordan beboernes adfærd kan påvirkes i positiv retning for at reducere eller måske helt at undgå problemerne. Problemer med indeklimaet i boliger er oftest problemer med for høje temperaturer, høj luftfugtighed og skimmelsvampe, træk, miljøfremmede stoffer samt støj fra nabolejligheder.

AB - Formålet med denne rapport har været at identificere de typiske indeklima-relaterede problemer i etageboliger for herefter at udarbejde forslag til hvordan beboernes adfærd kan påvirkes i positiv retning for at reducere eller måske helt at undgå problemerne. Problemer med indeklimaet i boliger er oftest problemer med for høje temperaturer, høj luftfugtighed og skimmelsvampe, træk, miljøfremmede stoffer samt støj fra nabolejligheder.

KW - Indeklima

KW - Indeklimaklassificering

KW - Etagebyggeri

KW - Brugerkommunikation

KW - Brugeradfærd

UR - http://rebus.nu/viden-og-vaerktoejer/indeklima-definition-af-indeklimaaspekter-og-parametre/

UR - https://realdania.dk/nyheder/seneste-nyt/nyheder-uden-projekt-2016/rebus

M3 - Rapport

BT - Brugerkommunikation – vejen til et bedre indeklima?

PB - Realdania Byg

CY - København

ER -

Larsen TS, Knudsen HN, Heebøll A. Brugerkommunikation – vejen til et bedre indeklima? København: Realdania Byg, 2017. 32 s.