BUILD UP Skills Danmark: National køreplan

Charlotte Vartou Forsingdal, Vagn Holk Lauridsen, Karsten Frøhlich Hougaard, Kai Borggreen, Pia Bodal, Ulrik Ryssel Albertsen, Jesper Kragh, Søren Aggerholm

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

381 Downloads (Pure)

Abstrakt

Energiforbruget anvendt i bygninger udgør en betydelig del af det samlede energiforbrug i EU, hvorfor energieffektivisering af bygninger og anvendelse af vedvarende energi i bygnin-ger spiller en afgørende rolle for, at EU’s 2020 mål kan nås. For at byggeriet kan spille en afgørende rolle i opfyldelsen af 2020-målene, skal de rette kompetencer inden for energief-fektivitet og brug af vedvarende energi være til stede blandt de udførende i bygge- og an-lægsbranchen. Det er på denne baggrund, at Europa-Kommissionen har igangsat Build Up Skills projektet på tværs af Europa.
Formålet med denne nationale køreplan er at sikre, at kompetencerne inden for energieffek-tivitet og brug af vedvarende energi i bygninger er til stede blandt de udførende i den danske arbejdsstyrke. Dette skal medvirke til, at Danmark på nationalt niveau kan leve op til EU’s samlede 2020 mål.
OriginalsprogDansk
ForlagEnergistyrelsen
Antal sider45
StatusUdgivet - maj 2013

Emneord

  • Energibesparelse
  • Håndværksuddannelse
  • Efteruddanelse
  • Energiforbrug
  • Energirenovering

Citationsformater