Jan Damsgaard, A. F. Farhoomand

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedHong Kong : Centre for Asian Business Cases, School of Business
ForlagHong Kong University and Harvard Business School Publishing and European Case Clearing House
StatusUdgivet - 1998
NavnTeaching Case
Nummer98/04C

Damsgaard, J., & Farhoomand, A. F. (1998). Building Electronic Commerce Infrastructure: Hong Kong Consumer Goods Distribution (B). Hong Kong : Centre for Asian Business Cases, School of Business: Hong Kong University and Harvard Business School Publishing and European Case Clearing House. Teaching Case, Nr. 98/04C
Damsgaard, Jan ; Farhoomand, A. F. / Building Electronic Commerce Infrastructure : Hong Kong Consumer Goods Distribution (B). Hong Kong : Centre for Asian Business Cases, School of Business : Hong Kong University and Harvard Business School Publishing and European Case Clearing House, 1998. (Teaching Case; Nr. 98/04C).
@book{9b5e8a40003211dab4d5000ea68e967b,
title = "Building Electronic Commerce Infrastructure: Hong Kong Consumer Goods Distribution (B)",
author = "Jan Damsgaard and Farhoomand, {A. F.}",
year = "1998",
language = "English",
series = "Teaching Case",
number = "98/04C",
publisher = "Hong Kong University and Harvard Business School Publishing and European Case Clearing House",

Damsgaard, J & Farhoomand, AF 1998, Building Electronic Commerce Infrastructure: Hong Kong Consumer Goods Distribution (B). Teaching Case, nr. 98/04C, Hong Kong University and Harvard Business School Publishing and European Case Clearing House, Hong Kong : Centre for Asian Business Cases, School of Business.

Building Electronic Commerce Infrastructure : Hong Kong Consumer Goods Distribution (B). / Damsgaard, Jan; Farhoomand, A. F.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Building Electronic Commerce Infrastructure

T2 - Hong Kong Consumer Goods Distribution (B)

AU - Damsgaard, Jan

AU - Farhoomand, A. F.

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Book

T3 - Teaching Case

BT - Building Electronic Commerce Infrastructure

PB - Hong Kong University and Harvard Business School Publishing and European Case Clearing House

CY - Hong Kong : Centre for Asian Business Cases, School of Business

Damsgaard J, Farhoomand AF. Building Electronic Commerce Infrastructure: Hong Kong Consumer Goods Distribution (B). Hong Kong : Centre for Asian Business Cases, School of Business: Hong Kong University and Harvard Business School Publishing and European Case Clearing House, 1998. (Teaching Case; Nr. 98/04C).