Byfornyelse i mindre bysamfund: Udfordringer, muligheder og gode eksempler

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

628 Downloads (Pure)

Resumé

Denne rapport omhandler erfaringer med byfornyelse i mindre bysamfund. Den er baseret på et projekt gennemført i samarbejde med Velfærdsministeriet og har til formål at skabe netværk mellem de kommuner, der har arbejdet med byfornyelse i mindre bysamfund samt at indsamle gode eksempler og formidle viden om det. De syv eksempler fra henholdsvis Glyngøre, Fjerritslev, Rønde, Spøttrup, Ølgod og Lohals viser, at byfornyelsens ordninger på forskellig vis kan anvendes strategisk til at skabe en fornyet dynamik i de små bysamfund.

OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider39
ISBN (Elektronisk)978-87-563-1344-5
StatusUdgivet - 2008
NavnSBI
Nummer2008:13

Emneord

  • byfornyelse
  • små bysamfund
  • byudvikling
  • partnerskaber
  • følgeinvesteringer

Citer dette

@book{3092cff0862611dd8b88000ea68e967b,
title = "Byfornyelse i mindre bysamfund: Udfordringer, muligheder og gode eksempler",
abstract = "Denne rapport omhandler erfaringer med byfornyelse i mindre bysamfund. Den er baseret p{\aa} et projekt gennemf{\o}rt i samarbejde med Velf{\ae}rdsministeriet og har til form{\aa}l at skabe netv{\ae}rk mellem de kommuner, der har arbejdet med byfornyelse i mindre bysamfund samt at indsamle gode eksempler og formidle viden om det. De syv eksempler fra henholdsvis Glyng{\o}re, Fjerritslev, R{\o}nde, Sp{\o}ttrup, {\O}lgod og Lohals viser, at byfornyelsens ordninger p{\aa} forskellig vis kan anvendes strategisk til at skabe en fornyet dynamik i de sm{\aa} bysamfund.",
keywords = "byfornyelse, sm{\aa} bysamfund, byudvikling, partnerskaber, f{\o}lgeinvesteringer, urban renewal, urban development",
author = "Jensen, {Jesper Ole} and Thorkild {\AE}r{\o} and Staunstrup, {Jan K.}",
year = "2008",
language = "Dansk",
series = "SBI",
publisher = "SBI forlag",
number = "2008:13",

}

Byfornyelse i mindre bysamfund : Udfordringer, muligheder og gode eksempler. / Jensen, Jesper Ole; Ærø, Thorkild; Staunstrup, Jan K.

Hørsholm : SBI forlag, 2008. 39 s. (SBI; Nr. 2008:13).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Byfornyelse i mindre bysamfund

T2 - Udfordringer, muligheder og gode eksempler

AU - Jensen, Jesper Ole

AU - Ærø, Thorkild

AU - Staunstrup, Jan K.

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Denne rapport omhandler erfaringer med byfornyelse i mindre bysamfund. Den er baseret på et projekt gennemført i samarbejde med Velfærdsministeriet og har til formål at skabe netværk mellem de kommuner, der har arbejdet med byfornyelse i mindre bysamfund samt at indsamle gode eksempler og formidle viden om det. De syv eksempler fra henholdsvis Glyngøre, Fjerritslev, Rønde, Spøttrup, Ølgod og Lohals viser, at byfornyelsens ordninger på forskellig vis kan anvendes strategisk til at skabe en fornyet dynamik i de små bysamfund.

AB - Denne rapport omhandler erfaringer med byfornyelse i mindre bysamfund. Den er baseret på et projekt gennemført i samarbejde med Velfærdsministeriet og har til formål at skabe netværk mellem de kommuner, der har arbejdet med byfornyelse i mindre bysamfund samt at indsamle gode eksempler og formidle viden om det. De syv eksempler fra henholdsvis Glyngøre, Fjerritslev, Rønde, Spøttrup, Ølgod og Lohals viser, at byfornyelsens ordninger på forskellig vis kan anvendes strategisk til at skabe en fornyet dynamik i de små bysamfund.

KW - byfornyelse

KW - små bysamfund

KW - byudvikling

KW - partnerskaber

KW - følgeinvesteringer

KW - urban renewal

KW - urban development

M3 - Bog

T3 - SBI

BT - Byfornyelse i mindre bysamfund

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -