Byfornyelse og livskvalitet: To danske bidrag til et symposium afholdt i Geneve 29.-31.maj 1978 om byfornyelse og livskvalitet arrangeret af FN's Økonomiske Kommission for Europa

Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Bidragets oversatte titelUrban renewal and quality of life. Theme paper and response paper prepared for the ECE-symposium on urban renewal and quality of life, Geneva, 1978
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
StatusUdgivet - 1978
NavnSBI-notat
Nummer80

Bibliografisk note

Udsolgt

• byfornyelse

@book{d1fab3b0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Byfornyelse og livskvalitet: To danske bidrag til et symposium afholdt i Geneve 29.-31.maj 1978 om byfornyelse og livskvalitet arrangeret af FN's {\O}konomiske Kommission for Europa",
abstract = "Arbejdsgruppen for By- og Regional Planl{\ae}gning og udvikling under FN's {\O}konomiske Kommission for Europa afholdt 29-31. maj 1978 i Geneve et symposium om byfornyelse og livskvalitet. Danmark var arrangerende nation og har som s{\aa}dan udarbejdet opl{\ae}gget til diskussionen (tema-notatet). Hvert deltagende land er blevet opfordret til at kommentere temanotatet og til at give eksempler p{\aa} hvorledes man i byfornyelsen har taget hensyn til beboernes livskvalitet (response-notater). Danmarks responsenotat bestod udelukkende af eksempler til uddybning af temanotatet. De danske bidrag er udarbejdet for planstyrelsen af medarbejdere ved en r{\ae}kke forskningsinstitutioner og med bistand fra medarbejdere i planstyrelsen. Planstyrelsen deler ikke n{\o}dvendigvis alle synspunkter i notaterne. I forst{\aa}else med planstyrelsen udsendes de to notater i en dansk udgave af SBI, der hermed {\o}nsker at bidrage til diskussionen om m{\aa}l og midler for vor byfornyelsespolitik.",
keywords = "byfornyelse",
author = "{Statens Byggeforskningsinstitut}",
note = "Udsolgt",
year = "1978",
publisher = "SBI forlag",

Byfornyelse og livskvalitet : To danske bidrag til et symposium afholdt i Geneve 29.-31.maj 1978 om byfornyelse og livskvalitet arrangeret af FN's Økonomiske Kommission for Europa. / Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag).

Hørsholm : SBI forlag, 1978. 21 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Byfornyelse og livskvalitet

T2 - To danske bidrag til et symposium afholdt i Geneve 29.-31.maj 1978 om byfornyelse og livskvalitet arrangeret af FN's Økonomiske Kommission for Europa

A2 - Statens Byggeforskningsinstitut

N1 - Udsolgt

PY - 1978

Y1 - 1978

N2 - Arbejdsgruppen for By- og Regional Planlægning og udvikling under FN's Økonomiske Kommission for Europa afholdt 29-31. maj 1978 i Geneve et symposium om byfornyelse og livskvalitet. Danmark var arrangerende nation og har som sådan udarbejdet oplægget til diskussionen (tema-notatet). Hvert deltagende land er blevet opfordret til at kommentere temanotatet og til at give eksempler på hvorledes man i byfornyelsen har taget hensyn til beboernes livskvalitet (response-notater). Danmarks responsenotat bestod udelukkende af eksempler til uddybning af temanotatet. De danske bidrag er udarbejdet for planstyrelsen af medarbejdere ved en række forskningsinstitutioner og med bistand fra medarbejdere i planstyrelsen. Planstyrelsen deler ikke nødvendigvis alle synspunkter i notaterne. I forståelse med planstyrelsen udsendes de to notater i en dansk udgave af SBI, der hermed ønsker at bidrage til diskussionen om mål og midler for vor byfornyelsespolitik.

AB - Arbejdsgruppen for By- og Regional Planlægning og udvikling under FN's Økonomiske Kommission for Europa afholdt 29-31. maj 1978 i Geneve et symposium om byfornyelse og livskvalitet. Danmark var arrangerende nation og har som sådan udarbejdet oplægget til diskussionen (tema-notatet). Hvert deltagende land er blevet opfordret til at kommentere temanotatet og til at give eksempler på hvorledes man i byfornyelsen har taget hensyn til beboernes livskvalitet (response-notater). Danmarks responsenotat bestod udelukkende af eksempler til uddybning af temanotatet. De danske bidrag er udarbejdet for planstyrelsen af medarbejdere ved en række forskningsinstitutioner og med bistand fra medarbejdere i planstyrelsen. Planstyrelsen deler ikke nødvendigvis alle synspunkter i notaterne. I forståelse med planstyrelsen udsendes de to notater i en dansk udgave af SBI, der hermed ønsker at bidrage til diskussionen om mål og midler for vor byfornyelsespolitik.

KW - byfornyelse

M3 - Bog