Byggeri og anlæg – et katalog af projekter

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

463 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - jan. 2012
NavnDCE Latest News
Nummer29
ISSN1901-7308

• projektforslag
  • P2- projekt
  • havnefront

Pedersen, L. (2012). Byggeri og anlæg – et katalog af projekter. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Latest News, Nr. 29
Pedersen, Lars. / Byggeri og anlæg – et katalog af projekter. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 13 s. (DCE Latest News; Nr. 29).
@book{d50bf0a380a94fcd946b082969f0f124,
title = "Byggeri og anl{\ae}g – et katalog af projekter",
abstract = "Vejlederne p{\aa} P2 har udarbejdet et projektkatalog, der underst{\o}tter temaet, Omr{\aa}det omkring havnefronten . I projekterne vil de studerende f{\aa} mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser p{\aa} grundlag af modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeni{\o}rfaget, og det er derfor vigtigt, at de studerende drager erfaringer med modelverdenen, l{\ae}rer at beherske den, men ogs{\aa} at forst{\aa} dens begr{\ae}nsninger.",
keywords = "projektforslag, P2- projekt, havnefront",
author = "Lars Pedersen",
year = "2012",
month = "1",
series = "DCE Latest News",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
number = "29",
address = "Danmark",

Pedersen, L 2012, Byggeri og anlæg – et katalog af projekter. DCE Latest News, nr. 29, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Byggeri og anlæg – et katalog af projekter. / Pedersen, Lars.

TY - BOOK

T1 - Byggeri og anlæg – et katalog af projekter

AU - Pedersen, Lars

PY - 2012/1

Y1 - 2012/1

N2 - Vejlederne på P2 har udarbejdet et projektkatalog, der understøtter temaet, Området omkring havnefronten . I projekterne vil de studerende få mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser på grundlag af modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeniørfaget, og det er derfor vigtigt, at de studerende drager erfaringer med modelverdenen, lærer at beherske den, men også at forstå dens begrænsninger.

AB - Vejlederne på P2 har udarbejdet et projektkatalog, der understøtter temaet, Området omkring havnefronten . I projekterne vil de studerende få mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser på grundlag af modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeniørfaget, og det er derfor vigtigt, at de studerende drager erfaringer med modelverdenen, lærer at beherske den, men også at forstå dens begrænsninger.

KW - projektforslag

KW - P2- projekt

KW - havnefront

M3 - Kompendium/lecture notes

T3 - DCE Latest News

BT - Byggeri og anlæg – et katalog af projekter

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Pedersen L. Byggeri og anlæg – et katalog af projekter. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 13 s. (DCE Latest News; Nr. 29).