Bygnings varmebalance

Mogens Steen-Thøde

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

1081 Downloads (Pure)

Resumé

Et rums indeklima fremkommer ved et kompliceret samspil mellem bygningskonstruktionen, klimatiseringsanlæg og belastninger. For de enkelte klimaparametre må dette samspil klarlægges ved opstilling af en balance, hvori indgår de til rummet tilførte påvirkninger og de fra rummet bortførte påvirkninger. Man stilles således overfor et antal balanceproblemer , hvor det gælder om at afgøre, på hvilken måde og med hvilke foranstaltninger man mest hensigtsmæssigt opnår det ønskede indeklima. Sådanne balanceproblemer er rummets varmebalance og rummets vanddampbalance.
OriginalsprogDansk
Antal sider54
StatusUdgivet - 1976

Emneord

  • VARMEBALANCE
  • VANDDAMPBALANCE
  • TERMISKE BELASTNINGER

Citer dette

Steen-Thøde, M. (1976). Bygnings varmebalance.
Steen-Thøde, Mogens. / Bygnings varmebalance. 1976. 54 s.
@book{44ef1d2a65624785a327d20733a16398,
title = "Bygnings varmebalance",
abstract = "Et rums indeklima fremkommer ved et kompliceret samspil mellem bygningskonstruktionen, klimatiseringsanl{\ae}g og belastninger. For de enkelte klimaparametre m{\aa} dette samspil klarl{\ae}gges ved opstilling af en balance, hvori indg{\aa}r de til rummet tilf{\o}rte p{\aa}virkninger og de fra rummet bortf{\o}rte p{\aa}virkninger. Man stilles s{\aa}ledes overfor et antal balanceproblemer , hvor det g{\ae}lder om at afg{\o}re, p{\aa} hvilken m{\aa}de og med hvilke foranstaltninger man mest hensigtsm{\ae}ssigt opn{\aa}r det {\o}nskede indeklima. S{\aa}danne balanceproblemer er rummets varmebalance og rummets vanddampbalance.",
keywords = "VARMEBALANCE , VANDDAMPBALANCE , TERMISKE BELASTNINGER",
author = "Mogens Steen-Th{\o}de",
year = "1976",
language = "Dansk",

}

Steen-Thøde, M 1976, Bygnings varmebalance.

Bygnings varmebalance. / Steen-Thøde, Mogens.

1976. 54 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Bygnings varmebalance

AU - Steen-Thøde, Mogens

PY - 1976

Y1 - 1976

N2 - Et rums indeklima fremkommer ved et kompliceret samspil mellem bygningskonstruktionen, klimatiseringsanlæg og belastninger. For de enkelte klimaparametre må dette samspil klarlægges ved opstilling af en balance, hvori indgår de til rummet tilførte påvirkninger og de fra rummet bortførte påvirkninger. Man stilles således overfor et antal balanceproblemer , hvor det gælder om at afgøre, på hvilken måde og med hvilke foranstaltninger man mest hensigtsmæssigt opnår det ønskede indeklima. Sådanne balanceproblemer er rummets varmebalance og rummets vanddampbalance.

AB - Et rums indeklima fremkommer ved et kompliceret samspil mellem bygningskonstruktionen, klimatiseringsanlæg og belastninger. For de enkelte klimaparametre må dette samspil klarlægges ved opstilling af en balance, hvori indgår de til rummet tilførte påvirkninger og de fra rummet bortførte påvirkninger. Man stilles således overfor et antal balanceproblemer , hvor det gælder om at afgøre, på hvilken måde og med hvilke foranstaltninger man mest hensigtsmæssigt opnår det ønskede indeklima. Sådanne balanceproblemer er rummets varmebalance og rummets vanddampbalance.

KW - VARMEBALANCE

KW - VANDDAMPBALANCE

KW - TERMISKE BELASTNINGER

M3 - Rapport

BT - Bygnings varmebalance

ER -

Steen-Thøde M. Bygnings varmebalance. 1976. 54 s.