Bygningsreglementets eksempelsamlinger: Eksisterende byggeri

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

Resumé

Eksempelsamlingen for eksisterende byggeri er udarbejdet i samarbejde med en række af byggebranchens aktører, og indeholder en række beregningseksempler som viser effekten af forskellige energibesparende tiltag i typiske bygninger. Formålet er at vejlede om, hvordan man i overensstemmelse med BR15 kan renovere, så unødvendigt energiforbrug til opvarmning, varmt vand, køling, ventilation og belysning undgås samtidig med, at der opnås tilfredsstillende sundhedsmæssige forhold.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato9 jun. 2016
StatusUdgivet - 9 jun. 2016

Emneord

  • bygningsreglement
  • eksempelsamling
  • eksisterende byggeri
  • energirenovering
  • energibesparelser

Citer dette

@misc{06983889356748b994cc746a89a72ca7,
title = "Bygningsreglementets eksempelsamlinger: Eksisterende byggeri",
abstract = "Eksempelsamlingen for eksisterende byggeri er udarbejdet i samarbejde med en r{\ae}kke af byggebranchens akt{\o}rer, og indeholder en r{\ae}kke beregningseksempler som viser effekten af forskellige energibesparende tiltag i typiske bygninger. Form{\aa}let er at vejlede om, hvordan man i overensstemmelse med BR15 kan renovere, s{\aa} un{\o}dvendigt energiforbrug til opvarmning, varmt vand, k{\o}ling, ventilation og belysning undg{\aa}s samtidig med, at der opn{\aa}s tilfredsstillende sundhedsm{\ae}ssige forhold.",
keywords = "bygningsreglement, eksempelsamling, eksisterende byggeri, energirenovering, energibesparelser",
author = "J{\o}rgen Rose",
year = "2016",
month = "6",
day = "9",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Bygningsreglementets eksempelsamlinger : Eksisterende byggeri. / Rose, Jørgen.

2016, Hjemmeside.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

TY - ICOMM

T1 - Bygningsreglementets eksempelsamlinger

T2 - Eksisterende byggeri

AU - Rose, Jørgen

PY - 2016/6/9

Y1 - 2016/6/9

N2 - Eksempelsamlingen for eksisterende byggeri er udarbejdet i samarbejde med en række af byggebranchens aktører, og indeholder en række beregningseksempler som viser effekten af forskellige energibesparende tiltag i typiske bygninger. Formålet er at vejlede om, hvordan man i overensstemmelse med BR15 kan renovere, så unødvendigt energiforbrug til opvarmning, varmt vand, køling, ventilation og belysning undgås samtidig med, at der opnås tilfredsstillende sundhedsmæssige forhold.

AB - Eksempelsamlingen for eksisterende byggeri er udarbejdet i samarbejde med en række af byggebranchens aktører, og indeholder en række beregningseksempler som viser effekten af forskellige energibesparende tiltag i typiske bygninger. Formålet er at vejlede om, hvordan man i overensstemmelse med BR15 kan renovere, så unødvendigt energiforbrug til opvarmning, varmt vand, køling, ventilation og belysning undgås samtidig med, at der opnås tilfredsstillende sundhedsmæssige forhold.

KW - bygningsreglement

KW - eksempelsamling

KW - eksisterende byggeri

KW - energirenovering

KW - energibesparelser

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -