Bygningsreglementets eksempelsamlinger: Nybyggeri

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

Resumé

Eksempelsamlingen for nybyggeri er udarbejdet i samarbejde med en række af byggebranchens aktører, og indeholder en række beregningseksempler som viser effekten af forskellige energibesparende tiltag i typiske bygninger. Formålet er at vejlede om, hvordan man i overensstemmelse med BR15 kan bygge nyt, så unødvendigt energiforbrug til opvarmning, varmt vand, køling, ventilation og belysning undgås samtidig med, at der opnås tilfredsstillende sundhedsmæssige forhold.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato9 jun. 2016
StatusUdgivet - 9 jun. 2016

Emneord

  • bygningsreglement
  • eksempelsamling
  • eksisterende byggeri
  • energirenovering
  • energibesparelser

Citer dette

@misc{4194d29d806a465d8a4a4a2230aacb4b,
title = "Bygningsreglementets eksempelsamlinger: Nybyggeri",
abstract = "Eksempelsamlingen for nybyggeri er udarbejdet i samarbejde med en r{\ae}kke af byggebranchens akt{\o}rer, og indeholder en r{\ae}kke beregningseksempler som viser effekten af forskellige energibesparende tiltag i typiske bygninger. Form{\aa}let er at vejlede om, hvordan man i overensstemmelse med BR15 kan bygge nyt, s{\aa} un{\o}dvendigt energiforbrug til opvarmning, varmt vand, k{\o}ling, ventilation og belysning undg{\aa}s samtidig med, at der opn{\aa}s tilfredsstillende sundhedsm{\ae}ssige forhold.",
keywords = "bygningsreglement, eksempelsamling, eksisterende byggeri, energirenovering, energibesparelser",
author = "J{\o}rgen Rose",
year = "2016",
month = "6",
day = "9",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Bygningsreglementets eksempelsamlinger : Nybyggeri. / Rose, Jørgen.

2016, Hjemmeside.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

TY - ICOMM

T1 - Bygningsreglementets eksempelsamlinger

T2 - Nybyggeri

AU - Rose, Jørgen

PY - 2016/6/9

Y1 - 2016/6/9

N2 - Eksempelsamlingen for nybyggeri er udarbejdet i samarbejde med en række af byggebranchens aktører, og indeholder en række beregningseksempler som viser effekten af forskellige energibesparende tiltag i typiske bygninger. Formålet er at vejlede om, hvordan man i overensstemmelse med BR15 kan bygge nyt, så unødvendigt energiforbrug til opvarmning, varmt vand, køling, ventilation og belysning undgås samtidig med, at der opnås tilfredsstillende sundhedsmæssige forhold.

AB - Eksempelsamlingen for nybyggeri er udarbejdet i samarbejde med en række af byggebranchens aktører, og indeholder en række beregningseksempler som viser effekten af forskellige energibesparende tiltag i typiske bygninger. Formålet er at vejlede om, hvordan man i overensstemmelse med BR15 kan bygge nyt, så unødvendigt energiforbrug til opvarmning, varmt vand, køling, ventilation og belysning undgås samtidig med, at der opnås tilfredsstillende sundhedsmæssige forhold.

KW - bygningsreglement

KW - eksempelsamling

KW - eksisterende byggeri

KW - energirenovering

KW - energibesparelser

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -