Byudvalgets boligsociale aktiviteter: 20 eksempler

Hedvig Vestergaard, Lars Benjaminsen, Gunvor Christensen, Birgitte Mazanti, Anders Munk, Iben Ørum Rasmussen

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

  Abstrakt

  Rapporten beskriver og evaluerer 20 eksempler på boligsociale aktiviteter i 20 udvalgte boligområder, som har fået støtte fra Byudvalget. Aktiviteterne er rettet mod børn og unge, integration af flygtninge og indvandrere og arbejdsmarkeds relateret aktivering af områdets beboere samt aktiviteter med et bredt socialt sigte. Rapporten belyser, hvordan beboerne i de 20 boligområder oplever aktiviteterne, og - via brugernes vurdering - hvorvidt aktiviteterne har opfyldt de mål, der var sat for dem. Undersøgelsen er en del af en generel evaluering af Byudvalgets boligsociale initiativer, som afsluttes af SBI og SFI i 1999. Publikationen henvender sig til alle parter, der arbejder med projekter og aktiviteter med relation til regeringens Byudvalg.
  Bidragets oversatte titelDanish urban committee initiatives - twenty case studies of local social activities
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedHørsholm
  ForlagSBI forlag
  Antal sider148
  ISBN (Trykt)87-563-1037-4
  StatusUdgivet - 1999
  NavnSBI-rapport
  Nummer99:3
  Vol/bind311
  ISSN0573-9985

  Emneord

  • boligområder
  • integration
  • udlændinge
  • byudvalg
  • boligsocialt arbejde
  • evaluering

  Fingeraftryk Dyk ned i forskningsemnerne om 'Byudvalgets boligsociale aktiviteter: 20 eksempler'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

 • Citationsformater

  Vestergaard, H., Benjaminsen, L., Christensen, G., Mazanti, B., Munk, A., & Rasmussen, I. Ø. (1999). Byudvalgets boligsociale aktiviteter: 20 eksempler. SBI forlag. SBI-rapport, Nr. 99:3, Bind. 311