Cassius Dio: the Impact of Violence, War, and Civil War

Carsten Hjort Lange, Andrew G. Scott (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedLeiden og Boston
ForlagBrill
StatusUnder udarbejdelse - 2019
BegivenhedCassius Dio: the Impact of Violence, War, and Civil War - Aalborg Universitet, Aalborg, Danmark
Varighed: 8 nov. 201710 nov. 2017
NavnBrill's Historiography of Rome and Its Empire Series
ISSN2468-2314

Konference

KonferenceCassius Dio: the Impact of Violence, War, and Civil War
LokationAalborg Universitet
LandDanmark
ByAalborg
Periode08/11/201710/11/2017
Internetadresse

Lange, C. H., & Scott, A. G. (red.) (2019). Cassius Dio: the Impact of Violence, War, and Civil War. Leiden og Boston: Brill. Brill's Historiography of Rome and Its Empire Series
Lange, Carsten Hjort ; Scott, Andrew G. (Redaktør). / Cassius Dio: the Impact of Violence, War, and Civil War. Leiden og Boston : Brill, 2019. (Brill's Historiography of Rome and Its Empire Series).
@book{0f2b896c18664d45913ef26a7908be5e,
title = "Cassius Dio: the Impact of Violence, War, and Civil War",
author = "Lange, {Carsten Hjort}",
editor = "Scott, {Andrew G.}",
year = "2019",
language = "English",
publisher = "Brill",

Lange, CH & Scott, AG (red.) 2019, Cassius Dio: the Impact of Violence, War, and Civil War. Brill's Historiography of Rome and Its Empire Series, Brill, Leiden og Boston.

Cassius Dio: the Impact of Violence, War, and Civil War. / Lange, Carsten Hjort; Scott, Andrew G. (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Cassius Dio: the Impact of Violence, War, and Civil War

AU - Lange, Carsten Hjort

A2 - Scott, Andrew G.

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Anthology

BT - Cassius Dio: the Impact of Violence, War, and Civil War

PB - Brill

CY - Leiden og Boston

Lange CH, Scott AG, (ed.). Cassius Dio: the Impact of Violence, War, and Civil War. Leiden og Boston: Brill, 2019. (Brill's Historiography of Rome and Its Empire Series).