Centrale aktørers opfattelse af væksdrivere, muligheder og barrierer for erhvervsudvikling i Nuuk og Sermersooq.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

41 Downloads (Pure)

Resumé

Procesdokument i forbindelse med fase 1 af projektet ”Erhvervsudvikling i Nuuk og Sermersooq Kommune. Analyse af vækstdrivere og synergieffekter”.
Omdrejningspunktet for analysen er erhvervsudviklingsmuligheder relateret til en planlagt udvidelse af Nuuk Lufthavn og en igangværende etablering af en ny havn – Sikuki Harbour – i Nuuk. Analysen er opdelt i tre hovedfaser: 1: En analysefase; 2: Udviklingsscenarier; 3: Implementeringsforløb. Nærværende procesdokument er resultatet af fase, hvor der er gennemført et feltstudium i Nuuk med henblik på at identificere mulige vækstdrivere og udviklingspotentialer samt afdække barrierer. Det primære datagrundlag for analysen er 14 samtaler med aktører, som besidder centrale positioner i forhold til erhvervslivet i Nuuk.
OriginalsprogDansk
Antal sider29
Rekvirerende organisationKommuneqarfik Sermersooq
StatusUdgivet - jun. 2016

Citer dette

@book{b991554ed68c4d108e2e4497232c7c75,
title = "Centrale akt{\o}rers opfattelse af v{\ae}ksdrivere, muligheder og barrierer for erhvervsudvikling i Nuuk og Sermersooq.",
abstract = "Procesdokument i forbindelse med fase 1 af projektet ”Erhvervsudvikling i Nuuk og Sermersooq Kommune. Analyse af v{\ae}kstdrivere og synergieffekter”.Omdrejningspunktet for analysen er erhvervsudviklingsmuligheder relateret til en planlagt udvidelse af Nuuk Lufthavn og en igangv{\ae}rende etablering af en ny havn – Sikuki Harbour – i Nuuk. Analysen er opdelt i tre hovedfaser: 1: En analysefase; 2: Udviklingsscenarier; 3: Implementeringsforl{\o}b. N{\ae}rv{\ae}rende procesdokument er resultatet af fase, hvor der er gennemf{\o}rt et feltstudium i Nuuk med henblik p{\aa} at identificere mulige v{\ae}kstdrivere og udviklingspotentialer samt afd{\ae}kke barrierer. Det prim{\ae}re datagrundlag for analysen er 14 samtaler med akt{\o}rer, som besidder centrale positioner i forhold til erhvervslivet i Nuuk.",
author = "Gjerding, {Allan N{\ae}s} and Ina Drejer",
year = "2016",
month = "6",
language = "Dansk",

}

TY - RPRT

T1 - Centrale aktørers opfattelse af væksdrivere, muligheder og barrierer for erhvervsudvikling i Nuuk og Sermersooq.

AU - Gjerding, Allan Næs

AU - Drejer, Ina

PY - 2016/6

Y1 - 2016/6

N2 - Procesdokument i forbindelse med fase 1 af projektet ”Erhvervsudvikling i Nuuk og Sermersooq Kommune. Analyse af vækstdrivere og synergieffekter”.Omdrejningspunktet for analysen er erhvervsudviklingsmuligheder relateret til en planlagt udvidelse af Nuuk Lufthavn og en igangværende etablering af en ny havn – Sikuki Harbour – i Nuuk. Analysen er opdelt i tre hovedfaser: 1: En analysefase; 2: Udviklingsscenarier; 3: Implementeringsforløb. Nærværende procesdokument er resultatet af fase, hvor der er gennemført et feltstudium i Nuuk med henblik på at identificere mulige vækstdrivere og udviklingspotentialer samt afdække barrierer. Det primære datagrundlag for analysen er 14 samtaler med aktører, som besidder centrale positioner i forhold til erhvervslivet i Nuuk.

AB - Procesdokument i forbindelse med fase 1 af projektet ”Erhvervsudvikling i Nuuk og Sermersooq Kommune. Analyse af vækstdrivere og synergieffekter”.Omdrejningspunktet for analysen er erhvervsudviklingsmuligheder relateret til en planlagt udvidelse af Nuuk Lufthavn og en igangværende etablering af en ny havn – Sikuki Harbour – i Nuuk. Analysen er opdelt i tre hovedfaser: 1: En analysefase; 2: Udviklingsscenarier; 3: Implementeringsforløb. Nærværende procesdokument er resultatet af fase, hvor der er gennemført et feltstudium i Nuuk med henblik på at identificere mulige vækstdrivere og udviklingspotentialer samt afdække barrierer. Det primære datagrundlag for analysen er 14 samtaler med aktører, som besidder centrale positioner i forhold til erhvervslivet i Nuuk.

M3 - Rapport

BT - Centrale aktørers opfattelse af væksdrivere, muligheder og barrierer for erhvervsudvikling i Nuuk og Sermersooq.

ER -