Chairmans introduction to healthy eating at schools

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskning

467 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
TitelProceedings of the European forum on eathing at school - making healthy choices.
Publikationsdato2003
StatusUdgivet - 2003

Mikkelsen, B. E. (2003). Chairmans introduction to healthy eating at schools. I Proceedings of the European forum on eathing at school - making healthy choices.
Mikkelsen, Bent Egberg. / Chairmans introduction to healthy eating at schools. Proceedings of the European forum on eathing at school - making healthy choices.. 2003.
@inproceedings{07a6b9a71dc74b1fb256ad28a01d486a,
title = "Chairmans introduction to healthy eating at schools",
author = "Mikkelsen, {Bent Egberg}",
year = "2003",
language = "English",
booktitle = "Proceedings of the European forum on eathing at school - making healthy choices.",

Mikkelsen, BE 2003, Chairmans introduction to healthy eating at schools. i Proceedings of the European forum on eathing at school - making healthy choices..

Chairmans introduction to healthy eating at schools. / Mikkelsen, Bent Egberg.

TY - GEN

T1 - Chairmans introduction to healthy eating at schools

AU - Mikkelsen, Bent Egberg

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Article in proceeding

BT - Proceedings of the European forum on eathing at school - making healthy choices.

Mikkelsen BE. Chairmans introduction to healthy eating at schools. I Proceedings of the European forum on eathing at school - making healthy choices.. 2003