Martin David Munk, David Harding, Anders Holm, Keunbok Lee

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato22 jan. 2019
StatusUdgivet - 22 jan. 2019
BegivenhedSymposium in Applied Statistics (Symposium i Anvendt Statistik) - University of Copenhagen (KVL), Festauditoriet, Frederiksberg, Danmark
Varighed: 22 jan. 201824 jan. 2018

Konference

KonferenceSymposium in Applied Statistics (Symposium i Anvendt Statistik)
LokationUniversity of Copenhagen (KVL), Festauditoriet
LandDanmark
ByFrederiksberg
Periode22/01/201824/01/2018

Munk, M. D., Harding, D., Holm, A., & Lee, K. (2019). Changes in Intergenerational Educational Mobility: – Does Relative or Absolute Parental Education Matter – a Danish Register Study. Afhandling præsenteret på Symposium in Applied Statistics (Symposium i Anvendt Statistik), Frederiksberg, Danmark.
Munk, Martin David ; Harding, David ; Holm, Anders ; Lee, Keunbok. / Changes in Intergenerational Educational Mobility : – Does Relative or Absolute Parental Education Matter – a Danish Register Study. Afhandling præsenteret på Symposium in Applied Statistics (Symposium i Anvendt Statistik), Frederiksberg, Danmark.
@conference{eb1c6202c4d4497d99dff87316e88c46,
title = "Changes in Intergenerational Educational Mobility: – Does Relative or Absolute Parental Education Matter – a Danish Register Study",
author = "Munk, {Martin David} and David Harding and Anders Holm and Keunbok Lee",
note = "Presented in Lund, Sociologidagarna, March 8, 2018. (7-9 March). Also presented in Aalborg, Nordic Sociological Association Conference August 9 (8-10 August), 2018. ; Symposium in Applied Statistics (Symposium i Anvendt Statistik) ; Conference date: 22-01-2018 Through 24-01-2018",
year = "2019",
month = "1",
day = "22",
language = "English",

Munk, MD, Harding, D, Holm, A & Lee, K 2019, 'Changes in Intergenerational Educational Mobility: – Does Relative or Absolute Parental Education Matter – a Danish Register Study' Paper fremlagt ved, Frederiksberg, Danmark, 22/01/2018 - 24/01/2018, .

Changes in Intergenerational Educational Mobility : – Does Relative or Absolute Parental Education Matter – a Danish Register Study. / Munk, Martin David; Harding, David ; Holm, Anders; Lee, Keunbok.

TY - CONF

T1 - Changes in Intergenerational Educational Mobility

T2 - – Does Relative or Absolute Parental Education Matter – a Danish Register Study

AU - Munk, Martin David

AU - Harding, David

AU - Holm, Anders

AU - Lee, Keunbok

N1 - Presented in Lund, Sociologidagarna, March 8, 2018. (7-9 March). Also presented in Aalborg, Nordic Sociological Association Conference August 9 (8-10 August), 2018.

PY - 2019/1/22

Y1 - 2019/1/22

M3 - Paper without publisher/journal

Munk MD, Harding D, Holm A, Lee K. Changes in Intergenerational Educational Mobility: – Does Relative or Absolute Parental Education Matter – a Danish Register Study. 2019. Afhandling præsenteret på Symposium in Applied Statistics (Symposium i Anvendt Statistik), Frederiksberg, Danmark.