Xuefeng Yin, Lingfeng Liu, Daniel K. Nielsen, Bernard Henri Fleury, Nicolai Czink

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

170 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2007
StatusUdgivet - 2007
BegivenhedInternational ITG - IEEE Workshop on Smart Antennas - Vienna, Østrig
Varighed: 26 feb. 200727 feb. 2007

Konference

KonferenceInternational ITG - IEEE Workshop on Smart Antennas
LandØstrig
ByVienna
Periode26/02/200727/02/2007

Yin, X., Liu, L., Nielsen, D. K., Fleury, B. H., & Czink, N. (2007). Charaterization and Estimation of Elevation-Azimuth Dispersion of Individual Path Components. Afhandling præsenteret på International ITG - IEEE Workshop on Smart Antennas, Vienna, Østrig.
Yin, Xuefeng ; Liu, Lingfeng ; Nielsen, Daniel K. ; Fleury, Bernard Henri ; Czink, Nicolai. / Charaterization and Estimation of Elevation-Azimuth Dispersion of Individual Path Components. Afhandling præsenteret på International ITG - IEEE Workshop on Smart Antennas, Vienna, Østrig.
@conference{ac8ade402a8211dd9b07000ea68e967b,
title = "Charaterization and Estimation of Elevation-Azimuth Dispersion of Individual Path Components",
author = "Xuefeng Yin and Lingfeng Liu and Nielsen, {Daniel K.} and Fleury, {Bernard Henri} and Nicolai Czink",
year = "2007",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 26-02-2007 Through 27-02-2007",

Yin, X, Liu, L, Nielsen, DK, Fleury, BH & Czink, N 2007, 'Charaterization and Estimation of Elevation-Azimuth Dispersion of Individual Path Components' Paper fremlagt ved International ITG - IEEE Workshop on Smart Antennas, Vienna, Østrig, 26/02/2007 - 27/02/2007, .

Charaterization and Estimation of Elevation-Azimuth Dispersion of Individual Path Components. / Yin, Xuefeng; Liu, Lingfeng; Nielsen, Daniel K.; Fleury, Bernard Henri; Czink, Nicolai.

TY - CONF

T1 - Charaterization and Estimation of Elevation-Azimuth Dispersion of Individual Path Components

AU - Yin, Xuefeng

AU - Liu, Lingfeng

AU - Nielsen, Daniel K.

AU - Fleury, Bernard Henri

AU - Czink, Nicolai

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Paper without publisher/journal

Yin X, Liu L, Nielsen DK, Fleury BH, Czink N. Charaterization and Estimation of Elevation-Azimuth Dispersion of Individual Path Components. 2007. Afhandling præsenteret på International ITG - IEEE Workshop on Smart Antennas, Vienna, Østrig.