Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik

Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

Udgivelses stedHørsholm
    ForlagSBI forlag
    StatusUdgivet - 1989
    NavnSBi-anvisning
    Nummer105

Bibliografisk note

1.udg.1976
    105 tillæg

• indeklima
    • ventilation
    • ventilations- og klimateknik
    • indoor climate
    • ventilating and air conditioning technology

Byggeforskningsinstitut, S. (1989). Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik. Hørsholm: SBI forlag. SBi-anvisning, Nr. 105
    Byggeforskningsinstitut, Statens. / Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik. Hørsholm : SBI forlag, 1989. (SBi-anvisning; Nr. 105).
    @book{ce98c400165d11dca5a4000ea68e967b,
    title = "Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik",
    abstract = "Anvendelse af listen sikrer, at afcheckningsproceduren bliver ens hver gang, at alle v{\ae}sentlige afcheckninger foretages hurtigt og systematisk og at der foreligger en dokumentation for den udf{\o}rte afcheckning og for automatikkomponenternes indstilling.",
    keywords = "indeklima, ventilation, ventilations- og klimateknik, indoor climate, ventilating and air conditioning technology",
    author = "Statens Byggeforskningsinstitut",
    note = "1.udg.1976 105 till{\ae}g",
    year = "1989",
    series = "SBi-anvisning",
    number = "105",
    publisher = "SBI forlag",

Byggeforskningsinstitut, S 1989, Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik. SBi-anvisning, nr. 105, SBI forlag, Hørsholm.

Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik. / Byggeforskningsinstitut, Statens (Forlag).

Hørsholm : SBI forlag, 1989. (SBi-anvisning; Nr. 105).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

TY - BOOK

T1 - Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik

A2 - Byggeforskningsinstitut, Statens

N1 - 1.udg.1976 105 tillæg

PY - 1989

Y1 - 1989

N2 - Anvendelse af listen sikrer, at afcheckningsproceduren bliver ens hver gang, at alle væsentlige afcheckninger foretages hurtigt og systematisk og at der foreligger en dokumentation for den udførte afcheckning og for automatikkomponenternes indstilling.

AB - Anvendelse af listen sikrer, at afcheckningsproceduren bliver ens hver gang, at alle væsentlige afcheckninger foretages hurtigt og systematisk og at der foreligger en dokumentation for den udførte afcheckning og for automatikkomponenternes indstilling.

KW - indeklima

KW - ventilation

KW - ventilations- og klimateknik

KW - indoor climate

KW - ventilating and air conditioning technology

M3 - Bog

T3 - SBi-anvisning

BT - Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

Byggeforskningsinstitut S. Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik. Hørsholm: SBI forlag, 1989. (SBi-anvisning; Nr. 105).