Sofie Bünemann Dalsgaard, Else Toft Würtz, Johnni Hansen, Oluf Dimitri Røe, Øyvind Omland

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2018
StatusUdgivet - 2018
BegivenhedInternational Conference of the International Mesothelioma Interest Group - Ottawa, Canada
Varighed: 2 maj 20185 maj 2018
Konferencens nummer: 14

Konference

KonferenceInternational Conference of the International Mesothelioma Interest Group
Nummer14
LandCanada
ByOttawa
Periode02/05/201805/05/2018
Internetadresse

Bibliografisk note

Abstract no. PL01.07

Dalsgaard, S. B., Würtz, E. T., Hansen, J., Røe, O. D., & Omland, Ø. (2018). Childhood school attendance near an asbestos cement plant and adult mesothelioma risk. 6. Abstract fra International Conference of the International Mesothelioma Interest Group, Ottawa, Canada.
Dalsgaard, Sofie Bünemann ; Würtz, Else Toft ; Hansen, Johnni ; Røe, Oluf Dimitri ; Omland, Øyvind. / Childhood school attendance near an asbestos cement plant and adult mesothelioma risk. Abstract fra International Conference of the International Mesothelioma Interest Group, Ottawa, Canada.1 s.
@conference{d27ef96d0fc34c11a8ba64185f8572e9,
title = "Childhood school attendance near an asbestos cement plant and adult mesothelioma risk",
author = "Dalsgaard, {Sofie B{\"u}nemann} and W{\"u}rtz, {Else Toft} and Johnni Hansen and R{\o}e, {Oluf Dimitri} and {\O}yvind Omland",
note = "Abstract no. PL01.07; null ; Conference date: 02-05-2018 Through 05-05-2018",
year = "2018",
language = "English",
pages = "6",
url = "http://www.imig2018.org/",

Dalsgaard, SB, Würtz, ET, Hansen, J, Røe, OD & Omland, Ø 2018, 'Childhood school attendance near an asbestos cement plant and adult mesothelioma risk' International Conference of the International Mesothelioma Interest Group, Ottawa, Canada, 02/05/2018 - 05/05/2018, s. 6.

Childhood school attendance near an asbestos cement plant and adult mesothelioma risk. / Dalsgaard, Sofie Bünemann; Würtz, Else Toft; Hansen, Johnni; Røe, Oluf Dimitri; Omland, Øyvind.

2018. 6 Abstract fra International Conference of the International Mesothelioma Interest Group, Ottawa, Canada.

TY - ABST

T1 - Childhood school attendance near an asbestos cement plant and adult mesothelioma risk

AU - Dalsgaard, Sofie Bünemann

AU - Würtz, Else Toft

AU - Hansen, Johnni

AU - Røe, Oluf Dimitri

AU - Omland, Øyvind

N1 - Abstract no. PL01.07

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Conference abstract for conference

SP - 6

Dalsgaard SB, Würtz ET, Hansen J, Røe OD, Omland Ø. Childhood school attendance near an asbestos cement plant and adult mesothelioma risk. 2018. Abstract fra International Conference of the International Mesothelioma Interest Group, Ottawa, Canada.