Linda Pilgaard, Pia Lund, Trine Fink, Vladimir Zachar

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2007
StatusUdgivet - 2007
BegivenhedJoint Meeting of the Danish Stem Cell Research Doctoral School (DASCDOC) and Danish Stem Cell Research Center (DaSc) - Sønderborg, Danmark
Varighed: 4 feb. 20076 feb. 2007
Konferencens nummer: 5

Konference

KonferenceJoint Meeting of the Danish Stem Cell Research Doctoral School (DASCDOC) and Danish Stem Cell Research Center (DaSc)
Nummer5
LandDanmark
BySønderborg
Periode04/02/200706/02/2007

Citationsformater

Pilgaard, L., Lund, P., Fink, T., & Zachar, V. (2007). Chondrogenic differentiation of human adipose tissue derived mesenchymal stem cells under ambient and physiological oxygen tension. Poster præsenteret på Joint Meeting of the Danish Stem Cell Research Doctoral School (DASCDOC) and Danish Stem Cell Research Center (DaSc), Sønderborg, Danmark.