Cirkulær økonomi er med i aftalen om den nye regering

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Cirkulær økonomi er direkte nævnt én gang i papiret ”Politisk forståelse mellem Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten: Retfærdig retning for Danmark” [LINK]. Papiret peger på ”fremme af en strategi for cirkulær økonomi” som et af de områder, hvor der løbende skal ske en inddragelse af interessenter.
Derudover nævner papiret flere specifikke områder inden for cirkulær økonomi, hvor der skal ske en styrket indsats. Endelig beskrives også nogle politiske virkemidler og indsatser, som kan støtte udviklingen inden for cirkulær økonomi, herunder aktiv brug af landbrugsstøtte, det grønne nationalregnskab og demokratisk ejerskab til kritisk infrastruktur.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato26 jun. 2019
UdgiverIngeniøren
Antal sider3
ISBN (Elektronisk)0105-6220
StatusUdgivet - 26 jun. 2019

Citer dette

@misc{68d9c0ef47754cef8d322102681548b4,
title = "Cirkul{\ae}r {\o}konomi er med i aftalen om den nye regering",
abstract = "Cirkul{\ae}r {\o}konomi er direkte n{\ae}vnt {\'e}n gang i papiret ”Politisk forst{\aa}else mellem Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten: Retf{\ae}rdig retning for Danmark” [LINK]. Papiret peger p{\aa} ”fremme af en strategi for cirkul{\ae}r {\o}konomi” som et af de omr{\aa}der, hvor der l{\o}bende skal ske en inddragelse af interessenter. Derudover n{\ae}vner papiret flere specifikke omr{\aa}der inden for cirkul{\ae}r {\o}konomi, hvor der skal ske en styrket indsats. Endelig beskrives ogs{\aa} nogle politiske virkemidler og indsatser, som kan st{\o}tte udviklingen inden for cirkul{\ae}r {\o}konomi, herunder aktiv brug af landbrugsst{\o}tte, det gr{\o}nne nationalregnskab og demokratisk ejerskab til kritisk infrastruktur.",
keywords = "cirkul{\ae}r {\o}konomi, plast, madspild, landbrugsst{\o}tte, gr{\o}nt nationalregnskab, demokratisk ejerskab, Gr{\o}n omstilling, klimakrise, naturkrise",
author = "J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard}",
year = "2019",
month = "6",
day = "26",
language = "Dansk",
publisher = "Ingeni{\o}ren",
type = "Other",

}

Cirkulær økonomi er med i aftalen om den nye regering. / Jørgensen, Michael Søgaard.

3 s. Ingeniøren. 2019, Blog post.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Cirkulær økonomi er med i aftalen om den nye regering

AU - Jørgensen, Michael Søgaard

PY - 2019/6/26

Y1 - 2019/6/26

N2 - Cirkulær økonomi er direkte nævnt én gang i papiret ”Politisk forståelse mellem Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten: Retfærdig retning for Danmark” [LINK]. Papiret peger på ”fremme af en strategi for cirkulær økonomi” som et af de områder, hvor der løbende skal ske en inddragelse af interessenter. Derudover nævner papiret flere specifikke områder inden for cirkulær økonomi, hvor der skal ske en styrket indsats. Endelig beskrives også nogle politiske virkemidler og indsatser, som kan støtte udviklingen inden for cirkulær økonomi, herunder aktiv brug af landbrugsstøtte, det grønne nationalregnskab og demokratisk ejerskab til kritisk infrastruktur.

AB - Cirkulær økonomi er direkte nævnt én gang i papiret ”Politisk forståelse mellem Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten: Retfærdig retning for Danmark” [LINK]. Papiret peger på ”fremme af en strategi for cirkulær økonomi” som et af de områder, hvor der løbende skal ske en inddragelse af interessenter. Derudover nævner papiret flere specifikke områder inden for cirkulær økonomi, hvor der skal ske en styrket indsats. Endelig beskrives også nogle politiske virkemidler og indsatser, som kan støtte udviklingen inden for cirkulær økonomi, herunder aktiv brug af landbrugsstøtte, det grønne nationalregnskab og demokratisk ejerskab til kritisk infrastruktur.

KW - cirkulær økonomi

KW - plast

KW - madspild

KW - landbrugsstøtte

KW - grønt nationalregnskab

KW - demokratisk ejerskab

KW - Grøn omstilling

KW - klimakrise

KW - naturkrise

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Ingeniøren

ER -