Civil Society at the Crossroads in Southeast Asia

758 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg, Denmark
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2005

Schmidt, J. D. (2005). Civil Society at the Crossroads in Southeast Asia. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Schmidt, Johannes Dragsbæk. / Civil Society at the Crossroads in Southeast Asia. Aalborg, Denmark : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2005.
@techreport{5f5f16f3d3f740d3a60278fcc6e9f620,
title = "Civil Society at the Crossroads in Southeast Asia",
author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
year = "2005",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Schmidt, JD 2005 'Civil Society at the Crossroads in Southeast Asia' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg, Denmark.

Civil Society at the Crossroads in Southeast Asia. / Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Civil Society at the Crossroads in Southeast Asia

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Working paper

BT - Civil Society at the Crossroads in Southeast Asia

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg, Denmark

Schmidt JD. Civil Society at the Crossroads in Southeast Asia. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 2005.