Cluster Framework for Internet of People, Things and Services

ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-076-0
StatusUdgivet - 2017
NavnPh.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
ISSN2446-1628

Bibliografisk note

PhD supervisor:
Associate Prof. Henning Olesen, CMI, Aalborg University

Shinde, G. (2017). Cluster Framework for Internet of People, Things and Services. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
Shinde, Gitanjali. / Cluster Framework for Internet of People, Things and Services. Aalborg Universitetsforlag, 2017. 172 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).
@phdthesis{3e9f40b05728410db907c63ddf11aaa5,
title = "Cluster Framework for Internet of People, Things and Services",
keywords = "IoPTS",
author = "Gitanjali Shinde",
note = "PhD supervisor: Associate Prof. Henning Olesen, CMI, Aalborg University",
year = "2017",
language = "English",
series = "Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Shinde, G 2017, Cluster Framework for Internet of People, Things and Services. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

Cluster Framework for Internet of People, Things and Services. / Shinde, Gitanjali.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Cluster Framework for Internet of People, Things and Services

AU - Shinde, Gitanjali

N1 - PhD supervisor: Associate Prof. Henning Olesen, CMI, Aalborg University

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - IoPTS

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet

BT - Cluster Framework for Internet of People, Things and Services

PB - Aalborg Universitetsforlag

Shinde G. Cluster Framework for Internet of People, Things and Services. Aalborg Universitetsforlag, 2017. 172 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).