Co-produktion i den offentlige sektor: Brugerinvolvering i kvalitetsudvikling

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagHans Reitzels Forlag
Udgave1
ISBN (Trykt)9788741265384
ISBN (Elektronisk)9788741276595
StatusUdgivet - 29 jan. 2019

• Co-produktion
  • collaborative governance
  • samskabelse
  • BIKVA
  • BIKVA-modellen
  • Brugerinvolvering

@book{ef8a3f1f1b1e452b887557c95de16f83,
title = "Co-produktion i den offentlige sektor: Brugerinvolvering i kvalitetsudvikling",
abstract = "BIKVA er et akronym for ”brugerinvolvering i kvalitetsudvikling” og henviser til en konkret model, der involverer brugerne af den offentlige sektor i evaluering og udvikling. BIKVA-modellen har vundet betydelig udbredelse og anvendelse i s{\ae}rligt de nordiske lande.I denne bog beskriver forfatterne brugernes nye rolle i sammenh{\ae}ng med co-produktion i offentlig forvaltning. De dokumenterer BIKVA-modellens anvendelighed i en collaborative governance-sammenh{\ae}ng, og de pr{\ae}senterer en r{\ae}kke relevante metodeovervejelser, der vedr{\o}rer brugerinvolvering mere generelt.Bogen henvender sig til bachelor-, kandidat- og masterstuderende, som i deres arbejde v{\ae}lger et brugerperspektiv, hvad enten det drejer sig om evaluering eller udvikling af den offentlige sektor. Desuden er bogen relevant for praktikere, der arbejder med udgangspunkt i et collaborative governance-perspektiv og herunder co-produktion med brugerne.",
keywords = "Co-produktion, collaborative governance, samskabelse, BIKVA, BIKVA-modellen, Brugerinvolvering",
author = "Krogstrup, {Hanne Kathrine} and Jacob Brix",
year = "2019",
month = "1",
day = "29",
isbn = "9788741265384",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",
address = "Danmark",
edition = "1",

Co-produktion i den offentlige sektor : Brugerinvolvering i kvalitetsudvikling. / Krogstrup, Hanne Kathrine; Brix, Jacob.

1 udg. København : Hans Reitzels Forlag, 2019. 286 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Co-produktion i den offentlige sektor

T2 - Brugerinvolvering i kvalitetsudvikling

AU - Krogstrup, Hanne Kathrine

AU - Brix, Jacob

PY - 2019/1/29

Y1 - 2019/1/29

N2 - BIKVA er et akronym for ”brugerinvolvering i kvalitetsudvikling” og henviser til en konkret model, der involverer brugerne af den offentlige sektor i evaluering og udvikling. BIKVA-modellen har vundet betydelig udbredelse og anvendelse i særligt de nordiske lande.I denne bog beskriver forfatterne brugernes nye rolle i sammenhæng med co-produktion i offentlig forvaltning. De dokumenterer BIKVA-modellens anvendelighed i en collaborative governance-sammenhæng, og de præsenterer en række relevante metodeovervejelser, der vedrører brugerinvolvering mere generelt.Bogen henvender sig til bachelor-, kandidat- og masterstuderende, som i deres arbejde vælger et brugerperspektiv, hvad enten det drejer sig om evaluering eller udvikling af den offentlige sektor. Desuden er bogen relevant for praktikere, der arbejder med udgangspunkt i et collaborative governance-perspektiv og herunder co-produktion med brugerne.

AB - BIKVA er et akronym for ”brugerinvolvering i kvalitetsudvikling” og henviser til en konkret model, der involverer brugerne af den offentlige sektor i evaluering og udvikling. BIKVA-modellen har vundet betydelig udbredelse og anvendelse i særligt de nordiske lande.I denne bog beskriver forfatterne brugernes nye rolle i sammenhæng med co-produktion i offentlig forvaltning. De dokumenterer BIKVA-modellens anvendelighed i en collaborative governance-sammenhæng, og de præsenterer en række relevante metodeovervejelser, der vedrører brugerinvolvering mere generelt.Bogen henvender sig til bachelor-, kandidat- og masterstuderende, som i deres arbejde vælger et brugerperspektiv, hvad enten det drejer sig om evaluering eller udvikling af den offentlige sektor. Desuden er bogen relevant for praktikere, der arbejder med udgangspunkt i et collaborative governance-perspektiv og herunder co-produktion med brugerne.

KW - Co-produktion

KW - collaborative governance