Marek Scholler, Per Kvols Heiselberg

PSO projektrapport (journalnr. 464-01, projektnr. 335-3
Kun publiceret på internettet
Web publication only

Scholler, M., & Heiselberg, P. K. (2005). CO2 Level Assessment in a Flat with Hybrid Ventilation System. Indoor Environmental Engineering. Instituttet for Bygningsteknik: Aalborg Universitet. Aalborg Universitet. Instituttet for Bygningsteknik. R, Nr. R0504
Scholler, Marek ; Heiselberg, Per Kvols. / CO2 Level Assessment in a Flat with Hybrid Ventilation System. Indoor Environmental Engineering. Instituttet for Bygningsteknik : Aalborg Universitet, 2005. 19 s. ( Aalborg Universitet. Instituttet for Bygningsteknik. R; Nr. R0504).
@book{a9cc6c70a86911da8341000ea68e967b,
title = "CO2 Level Assessment in a Flat with Hybrid Ventilation System. Indoor Environmental Engineering",
keywords = "Hybrid ventilation, Indoor air quality, CFD, CO2, Residential ventilation",
author = "Marek Scholler and Heiselberg, {Per Kvols}",
note = "PSO projektrapport (journalnr. 464-01, projektnr. 335-3 Kun publiceret p{\aa} internettet Web publication only",
year = "2005",
language = "English",
series = "Aalborg Universitet. Instituttet for Bygningsteknik. R",
publisher = "Aalborg Universitet",
number = "R0504",

Scholler, M & Heiselberg, PK 2005, CO2 Level Assessment in a Flat with Hybrid Ventilation System. Indoor Environmental Engineering. Aalborg Universitet. Instituttet for Bygningsteknik. R, nr. R0504, Aalborg Universitet, Instituttet for Bygningsteknik.

CO2 Level Assessment in a Flat with Hybrid Ventilation System. Indoor Environmental Engineering. / Scholler, Marek; Heiselberg, Per Kvols.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - CO2 Level Assessment in a Flat with Hybrid Ventilation System. Indoor Environmental Engineering

AU - Scholler, Marek

AU - Heiselberg, Per Kvols

N1 - PSO projektrapport (journalnr. 464-01, projektnr. 335-3 Kun publiceret på internettet Web publication only

PY - 2005

Y1 - 2005

KW - Hybrid ventilation

KW - Indoor air quality

KW - CFD

KW - CO2

KW - Residential ventilation

M3 - Report

T3 - Aalborg Universitet. Instituttet for Bygningsteknik. R

BT - CO2 Level Assessment in a Flat with Hybrid Ventilation System. Indoor Environmental Engineering

PB - Aalborg Universitet

CY - Instituttet for Bygningsteknik

Scholler M, Heiselberg PK. CO2 Level Assessment in a Flat with Hybrid Ventilation System. Indoor Environmental Engineering. Instituttet for Bygningsteknik: Aalborg Universitet, 2005. 19 s. ( Aalborg Universitet. Instituttet for Bygningsteknik. R; Nr. R0504).