Coaching, netværk og udvikling af forskningsmiljøer

med fokus på ph.d.-studerende

Mirjam Irene Godskesen, Vibeke Andersen, Lisa Carew Dahlager, Birthe Ebert, Jens Larsen, Jens Boris Larsen, Sidsel Winther

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

232 Downloads (Pure)

TitelCoaching, netværk og udvikling af forskningsmiljøer
Vol/bind1
Udgivelses stedKøbenhavn
Publikationsdatojan. 2013
Udgave1
Sider1-35
AnsøgerKompetencesekretariatet
StatusUdgivet - jan. 2013

• Phd coaching
  • PhD network

Godskesen, M. I., Andersen, V., Dahlager, L. C., Ebert, B., Larsen, J., Larsen, J. B., & Winther, S. (2013). Coaching, netværk og udvikling af forskningsmiljøer: med fokus på ph.d.-studerende. I Coaching, netværk og udvikling af forskningsmiljøer (1 udg., Bind 1, s. 1-35). København.
Godskesen, Mirjam Irene ; Andersen, Vibeke ; Dahlager, Lisa Carew ; Ebert, Birthe ; Larsen, Jens ; Larsen, Jens Boris ; Winther, Sidsel. / Coaching, netværk og udvikling af forskningsmiljøer : med fokus på ph.d.-studerende. Coaching, netværk og udvikling af forskningsmiljøer. Bind 1 1. udg. København, 2013. s. 1-35
@inbook{9f3d0b20ea9543e48f93ad0619fc3aa2,
title = "Coaching, netv{\ae}rk og udvikling af forskningsmilj{\o}er: med fokus p{\aa} ph.d.-studerende",
abstract = "Rapporten giver et overblik over et SCK financieret projekt om ph.d.-coaching, der blev udf{\o}rt i perioden 2010-2012. Den indeholder b{\aa}de erfaringer omkring ph.d.-coaching, det at etablere netv{\ae}rk for ph.d.-studerende og hvordan man kan arbejde med at udvikle forskningsmilj{\o}er med fokus p{\aa} at skabe gode vilk{\aa}r for gennemf{\o}relse af ph.d.-studier.",
keywords = "Phd coaching, PhD network",
author = "Godskesen, {Mirjam Irene} and Vibeke Andersen and Dahlager, {Lisa Carew} and Birthe Ebert and Jens Larsen and Larsen, {Jens Boris} and Sidsel Winther",
year = "2013",
month = "1",
volume = "1",
pages = "1--35",
booktitle = "Coaching, netv{\ae}rk og udvikling af forskningsmilj{\o}er",
edition = "1",

Godskesen, MI, Andersen, V, Dahlager, LC, Ebert, B, Larsen, J, Larsen, JB & Winther, S 2013, Coaching, netværk og udvikling af forskningsmiljøer: med fokus på ph.d.-studerende. i Coaching, netværk og udvikling af forskningsmiljøer. 1 udg, bind 1, København, s. 1-35.

Coaching, netværk og udvikling af forskningsmiljøer : med fokus på ph.d.-studerende. / Godskesen, Mirjam Irene; Andersen, Vibeke; Dahlager, Lisa Carew; Ebert, Birthe; Larsen, Jens; Larsen, Jens Boris; Winther, Sidsel.

Coaching, netværk og udvikling af forskningsmiljøer. Bind 1 1. udg. København, 2013. s. 1-35.

TY - GEN

T1 - Coaching, netværk og udvikling af forskningsmiljøer

T2 - med fokus på ph.d.-studerende

AU - Godskesen, Mirjam Irene

AU - Andersen, Vibeke

AU - Dahlager, Lisa Carew

AU - Ebert, Birthe

AU - Larsen, Jens

AU - Larsen, Jens Boris

AU - Winther, Sidsel

PY - 2013/1

Y1 - 2013/1

N2 - Rapporten giver et overblik over et SCK financieret projekt om ph.d.-coaching, der blev udført i perioden 2010-2012. Den indeholder både erfaringer omkring ph.d.-coaching, det at etablere netværk for ph.d.-studerende og hvordan man kan arbejde med at udvikle forskningsmiljøer med fokus på at skabe gode vilkår for gennemførelse af ph.d.-studier.

AB - Rapporten giver et overblik over et SCK financieret projekt om ph.d.-coaching, der blev udført i perioden 2010-2012. Den indeholder både erfaringer omkring ph.d.-coaching, det at etablere netværk for ph.d.-studerende og hvordan man kan arbejde med at udvikle forskningsmiljøer med fokus på at skabe gode vilkår for gennemførelse af ph.d.-studier.

KW - Phd coaching

KW - PhD network

M3 - Bidrag til rapport

VL - 1