Coachingens landskaber: Nye veje - andre samtaler

• Coaching
  • Psykologi
  • Professionelle samtaler

Nørlem, J. (red.) (2009). Coachingens landskaber: Nye veje - andre samtaler. Hans Reitzels Forlag. Organisatorisk Coaching, Bind. 1
Nørlem, Jakob (Redaktør). / Coachingens landskaber : Nye veje - andre samtaler. Hans Reitzels Forlag, 2009. 137 s. (Organisatorisk Coaching, Bind 1).
@book{2fd8e33ef1a64a93a04a6589814ea803,
title = "Coachingens landskaber: Nye veje - andre samtaler",
abstract = "Coaching har de seneste {\aa}r udviklet sig til et landskab, mange bev{\ae}ger sig rundt i – som brugere, ud{\o}vende, undervisere, debatt{\o}rer… Der er dog stadig mange hvide pletter p{\aa} landkortet. Hvad er f.eks. baggrund for coachingens tilsyneladende popularitet? F{\aa}r brugerne reel kvalitet for pengene? Er der snarere tale om en hurtig modeb{\o}lge, der snart vil blive afl{\o}st af en ny?I denne bog inviteres l{\ae}seren med p{\aa} vandreture i nogle af Coachingens landskaber. Forfatterne, der er alle tilknyttet Aalborg Universitet, stiller skarpt p{\aa} temaer og tendenser, der virker frapperende, v{\ae}kker undren og b{\o}r unders{\o}ges n{\ae}rmere over de n{\ae}ste {\aa}r. Forfatterne {\aa}bner op for fire tilgange, og disse er: Makroniveauet - Coachingsamtalens samfundsm{\ae}ssige og filosofiske indlejring. Mesoniveauet - Coaching som l{\ae}ringssamtale i organisationer. Mikroniveauet - Ind i samtalen, dialog og relation. Coachingens p{\ae}dagogik - Hvordan undervises i coaching Hvert kapitel er en begyndende rejse, som skal invitere l{\ae}seren til at forholde sig professionelt til coaching som et forskningsfelt, der i fremtiden vil p{\aa}virke organisationsudvikling i v{\ae}sentlig grad. Bogen er den f{\o}rste i en serie, og vil efterf{\o}lges af fire udgivelser, der udspringer af de fire tilgange. Ambitionen er at l{\o}fte kvaliteten af coaching i individuelle og organisatoriske sammenh{\ae}nge.",
keywords = "Coaching, Psykologi, Professionelle samtaler",
editor = "Jakob N{\o}rlem",
year = "2009",
isbn = "9788741253480",
series = "Organisatorisk Coaching",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",
address = "Danmark",

Nørlem, J (red.) 2009, Coachingens landskaber: Nye veje - andre samtaler. Organisatorisk Coaching, bind 1, Hans Reitzels Forlag.

Coachingens landskaber : Nye veje - andre samtaler. / Nørlem, Jakob (Redaktør).

Hans Reitzels Forlag, 2009. 137 s. (Organisatorisk Coaching, Bind 1).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Coachingens landskaber

T2 - Nye veje - andre samtaler

A2 - Nørlem, Jakob

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Coaching har de seneste år udviklet sig til et landskab, mange bevæger sig rundt i – som brugere, udøvende, undervisere, debattører… Der er dog stadig mange hvide pletter på landkortet. Hvad er f.eks. baggrund for coachingens tilsyneladende popularitet? Får brugerne reel kvalitet for pengene? Er der snarere tale om en hurtig modebølge, der snart vil blive afløst af en ny?I denne bog inviteres læseren med på vandreture i nogle af Coachingens landskaber. Forfatterne, der er alle tilknyttet Aalborg Universitet, stiller skarpt på temaer og tendenser, der virker frapperende, vækker undren og bør undersøges nærmere over de næste år. Forfatterne åbner op for fire tilgange, og disse er: Makroniveauet - Coachingsamtalens samfundsmæssige og filosofiske indlejring. Mesoniveauet - Coaching som læringssamtale i organisationer. Mikroniveauet - Ind i samtalen, dialog og relation. Coachingens pædagogik - Hvordan undervises i coaching Hvert kapitel er en begyndende rejse, som skal invitere læseren til at forholde sig professionelt til coaching som et forskningsfelt, der i fremtiden vil påvirke organisationsudvikling i væsentlig grad. Bogen er den første i en serie, og vil efterfølges af fire udgivelser, der udspringer af de fire tilgange. Ambitionen er at løfte kvaliteten af coaching i individuelle og organisatoriske sammenhænge.

AB - Coaching har de seneste år udviklet sig til et landskab, mange bevæger sig rundt i – som brugere, udøvende, undervisere, debattører… Der er dog stadig mange hvide pletter på landkortet. Hvad er f.eks. baggrund for coachingens tilsyneladende popularitet? Får brugerne reel kvalitet for pengene? Er der snarere tale om en hurtig modebølge, der snart vil blive afløst af en ny?I denne bog inviteres læseren med på vandreture i nogle af Coachingens landskaber. Forfatterne, der er alle tilknyttet Aalborg Universitet, stiller skarpt på temaer og tendenser, der virker frapperende, vækker undren og bør undersøges nærmere over de næste år. Forfatterne åbner op for fire tilgange, og disse er: Makroniveauet - Coachingsamtalens samfundsmæssige og filosofiske indlejring. Mesoniveauet - Coaching som læringssamtale i organisationer. Mikroniveauet - Ind i samtalen, dialog og relation. Coachingens pædagogik - Hvordan undervises i coaching Hvert kapitel er en begyndende rejse, som skal invitere læseren til at forholde sig professionelt til coaching som et forskningsfelt, der i fremtiden vil påvirke organisationsudvikling i væsentlig grad. Bogen er den første i en serie, og vil efterfølges af fire udgivelser, der udspringer af de fire tilgange. Ambitionen er at løfte kvaliteten af coaching i individuelle og organisatoriske sammenhænge.

KW - Coaching

KW - Psykologi

KW - Professionelle samtaler

UR - https://www.saxo.com/dk/coachingens-landskaber_jacob-noerlem_haeftet_9788741253480

M3 - Antologi

SN - 9788741253480

T3 - Organisatorisk Coaching

BT - Coachingens landskaber

PB - Hans Reitzels Forlag

Nørlem J, (ed.). Coachingens landskaber: Nye veje - andre samtaler. Hans Reitzels Forlag, 2009. 137 s. (Organisatorisk Coaching, Bind 1).