CoEd - a Tool for Cooperative Development of Hierarchical Documents

Lars Bendix, Per Nygaard Larsen, Anders Ingemann Nielsen, J. L. Søndergaard Petersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 1997
NavnR : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet
NummerR97-5012
ISSN1397-8640

Bendix, L., Larsen, P. N., Nielsen, A. I., & Petersen, J. L. S. (1997). CoEd - a Tool for Cooperative Development of Hierarchical Documents. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, Nr. R97-5012
Bendix, Lars ; Larsen, Per Nygaard ; Nielsen, Anders Ingemann ; Petersen, J. L. Søndergaard. / CoEd - a Tool for Cooperative Development of Hierarchical Documents. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1997. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R97-5012).
@book{6a672e50003311dab4d5000ea68e967b,
title = "CoEd - a Tool for Cooperative Development of Hierarchical Documents",
author = "Lars Bendix and Larsen, {Per Nygaard} and Nielsen, {Anders Ingemann} and Petersen, {J. L. S{\o}ndergaard}",
year = "1997",
language = "English",
series = "R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet",
number = "R97-5012",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Bendix, L, Larsen, PN, Nielsen, AI & Petersen, JLS 1997, CoEd - a Tool for Cooperative Development of Hierarchical Documents. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, nr. R97-5012, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

CoEd - a Tool for Cooperative Development of Hierarchical Documents. / Bendix, Lars; Larsen, Per Nygaard; Nielsen, Anders Ingemann; Petersen, J. L. Søndergaard.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - CoEd - a Tool for Cooperative Development of Hierarchical Documents

AU - Bendix, Lars

AU - Larsen, Per Nygaard

AU - Nielsen, Anders Ingemann

AU - Petersen, J. L. Søndergaard

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Book

T3 - R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

BT - CoEd - a Tool for Cooperative Development of Hierarchical Documents

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Bendix L, Larsen PN, Nielsen AI, Petersen JLS. CoEd - a Tool for Cooperative Development of Hierarchical Documents. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1997. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R97-5012).