Community Wellbeing and Infrastructure in the Arctic: Workshop Report

Anne Merrild Hansen, Ross A. Virginia, Asli Tepecik Dis, Susan Chatwood, Trevor Lantz, Gwen Holdmann, Linda Chamberlain

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

42 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
ForlagInstitut for Planlægning, Aalborg Universitet
ISBN (Elektronisk)978-87-91404-94-8
StatusUdgivet - 6 nov. 2016

Hansen, A. M., Virginia, R. A., Tepecik Dis, A., Chatwood, S., Lantz, T., Holdmann, G., & Chamberlain, L. (2016). Community Wellbeing and Infrastructure in the Arctic: Workshop Report. Institut for Planlægning, Aalborg Universitet.
Hansen, Anne Merrild ; Virginia, Ross A. ; Tepecik Dis, Asli ; Chatwood, Susan ; Lantz, Trevor ; Holdmann, Gwen ; Chamberlain, Linda. / Community Wellbeing and Infrastructure in the Arctic : Workshop Report. Institut for Planlægning, Aalborg Universitet, 2016.
@book{bdc830e237ff488aa9b2edb5a7e25d16,
title = "Community Wellbeing and Infrastructure in the Arctic: Workshop Report",
author = "Hansen, {Anne Merrild} and Virginia, {Ross A.} and {Tepecik Dis}, Asli and Susan Chatwood and Trevor Lantz and Gwen Holdmann and Linda Chamberlain",
year = "2016",
month = "11",
day = "6",
language = "English",
publisher = "Institut for Planl{\ae}gning, Aalborg Universitet",

Hansen, AM, Virginia, RA, Tepecik Dis, A, Chatwood, S, Lantz, T, Holdmann, G & Chamberlain, L 2016, Community Wellbeing and Infrastructure in the Arctic: Workshop Report. Institut for Planlægning, Aalborg Universitet.

Community Wellbeing and Infrastructure in the Arctic : Workshop Report. / Hansen, Anne Merrild; Virginia, Ross A.; Tepecik Dis, Asli; Chatwood, Susan; Lantz, Trevor; Holdmann, Gwen; Chamberlain, Linda.

Institut for Planlægning, Aalborg Universitet, 2016.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Community Wellbeing and Infrastructure in the Arctic

T2 - Workshop Report

AU - Hansen, Anne Merrild

AU - Virginia, Ross A.

AU - Tepecik Dis, Asli

AU - Chatwood, Susan

AU - Lantz, Trevor

AU - Holdmann, Gwen

AU - Chamberlain, Linda

PY - 2016/11/6

Y1 - 2016/11/6

M3 - Report

BT - Community Wellbeing and Infrastructure in the Arctic

PB - Institut for Planlægning, Aalborg Universitet

Hansen AM, Virginia RA, Tepecik Dis A, Chatwood S, Lantz T, Holdmann G et al. Community Wellbeing and Infrastructure in the Arctic: Workshop Report. Institut for Planlægning, Aalborg Universitet, 2016.