Competence, methods and practice in information systems development

Hans Olav Omland

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

443 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
ForlagDepartment of Computer Science, Aalborg University
StatusUdgivet - okt. 2013
NavnPublication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University
ISSN1601-0590

Omland, H. O. (2013). Competence, methods and practice in information systems development. Department of Computer Science, Aalborg University. Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University
Omland, Hans Olav. / Competence, methods and practice in information systems development. Department of Computer Science, Aalborg University, 2013. 196 s. (Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University).
@phdthesis{da54cfca9bbb4a1cba73a25c4c13b56c,
title = "Competence, methods and practice in information systems development",
author = "Omland, {Hans Olav}",
year = "2013",
month = "10",
language = "English",
series = "Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University",
publisher = "Department of Computer Science, Aalborg University",

Omland, HO 2013, Competence, methods and practice in information systems development. Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University, Department of Computer Science, Aalborg University.

Competence, methods and practice in information systems development. / Omland, Hans Olav.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Competence, methods and practice in information systems development

AU - Omland, Hans Olav

PY - 2013/10

Y1 - 2013/10

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University

BT - Competence, methods and practice in information systems development

PB - Department of Computer Science, Aalborg University

Omland HO. Competence, methods and practice in information systems development. Department of Computer Science, Aalborg University, 2013. 196 s. (Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University).